Κιάσσος: «Ο Τερζής έγινε την κατάλληλη στιγμή πρώτος προπονητής - Μπράβο στον Άρη!»

Metrosport Team09 Αυγούστου 2023

Στο Metropolis 95,5 και την εκπομπή «Στη Σέντρα» φιλοξενήθηκε ο προπονητής Κιάσσος Κώστας, μιλώντας για τη δολοφονία του 29χρονου Μιχάλη, τους αγώνες των ελληνικών ομάδων στην Ευρώπη και την επιλογή του Άρη να δώσει την ευκαιρία στον Τόλη Τερζή να δείξει την αξία του σαν πρώτος προπονητής.

Διαβάστε αναλυτικά όσα είπε στον αέρα του Metropolis 95,5: 

Αρχικά, σχολίασε τα αιματηρά επεισόδια της Νέας Φιλαδέλφειας: «Νομίζω ότι το φαινόμενο του χουλιγκανισμού και της βίας υπάρχει σε παγκόσμιο επίπεδο. Σε Αγγλία και Γερμανία αντιμετωπίζεται με ραγδαία ταχύτητα και ισχυρές ποινές. Εκεί δεν έχει τα περιθώρια να εξελιχθεί. Αντιθέτως, σε Ελλάδα και Βαλκάνια υπάρχει έλλειψη συστήματος παρακολούθησης και απουσιάζουν τα αυστηρά μέτρα.

Το γεγονός μου προκαλεί μόνο θλίψη, είναι λυπηρό, αντί να μιλάμε για ποδόσφαιρο, χαρά και ψυχαγωγία. Κλείνουν ραντεβού για να σκοτώνονται μεταξύ τους. Αφού το φαινόμενο δεν μπορεί να αντιμετωπιστεί άμεσα, θα πρέπει να μπαίνουν λουκέτα στους σκληροπυρηνικούς συνδέσμους. Αλλιώς δεν μπορείς να το καταπολεμήσεις. 

Θεωρώ ότι πρέπει όλοι να κάνουμε πολύ μεγάλη προσπάθεια. Είναι μια μεγάλη πληγή του παγκοσμίου ποδοσφαίρου, δεν θέλω να κατηγορώ μόνο την Ελλάδα. 

Παράλληλα, σχολίασε και την εως τώρα πορεία των Ελληνικών ομάδων στην Ευρώπη: «Με χαροποιεί που προχωρούν οι Ελληνικές ομάδες, κάνουν σημαντικά βήματα. Δεν μπορώ να ακούω ότι δεν μπορούμε να συναγωνιστούμε ανατολικές χώρες. Η εμφάνιση του ΠΑΟΚ και η απόδοση της ομάδας από μόνη της δείχνει την εικόνα. 

Όλα αυτά σε γεμίζουν μόνο ικανοποίηση. Εγώ πιστεύω πως το ελληνικό ποδόσφαιρο πρέπει να κάνει βήματα μπροστά, μέσω μιας αλυσίδας πραγμάτων. Ένα από αυτά είναι και οι επιτυχίες. Εύχομαι να προχωρήσουν όλες οι ομάδες.

Είναι πολύ δύσκολα παιχνίδια και τα τρία που έρχονται. Όμως και οι ελληνικές ομάδες έχουν ποιότητα, με πολύ καλούς προπονητές».

Τέλος, στάθηκε και στην επιλογή του Άρη να πορευτεί με τον Τόλη Τερζή στο τιμόνι της ομάδας:  «Εμένα με γεμίζει μόνο χαρά και αισιοδοξία αυτή η απόφαση. 

Ο Τόλης Τερζής μπήκε στη κατάλληλη στιγμή για να γίνει πρώτος προπονητής του Άρη. Όλα αυτά τα χρόνια στη ομάδα έχει πάρει ένα feedback από το περιβάλλον εργασία; για το πως μπορεί η ομάδα να δουλέψει καλύτερα. 

Το επικροτώ και μπράβο που έγινε αυτή η επιλογή. Γιατί να μην δώσουμε χώρο σε ένα προπονητή με φιλοδοξίες που θέλει να δείξει την ταυτότητά του, και να έρθει κάποιος ξένος;

 Δεν νομίζω πως υπάρχει ρίσκο, αυτό το λέμε μόνο για τους Έλληνες. Πρέπει να δείξουμε εμπιστοσύνη, να δώσουν χρόνο και χώρο στους Έλληνες. Και για αυτό θέλω να πω μπράβο στον Άρη!»

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook


Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.