Κέβιν Πόρτερ τζούνιορ: Πόσα χρήματα θα «βγάλει» από τους Κλίπερς

Metrosport Team01 Ιουλίου 2024

Τη δεύτερη ευκαιρία που αναζητούσε στο ΝΒΑ βρήκε ο Κέβιν Πόρτερ Τζούνιορ που υπέγραψε συμβόλαιο συνεργασίας με τους Λος Αντζελες Κλίπερς. Ο 25χρονος άσος που στο λίγο διάστημα που αγωνίστηκε στον ΠΑΟΚ έθελξε με τις ικανότητές του και το ταλέντο του και αυτό το... εξαργύρωσε με την επιστροφή του στο καλύτερο πρωτάθλημα του κόσμου.

Εκτός όμως από τη συμφωνία του με τους Κλίπερς και την παρουσία του και πάλι στο ΝΒΑ, ο Πόρτερ θα βάλει και ουκ ολίγα χρήματα στον τραπεζικό του λογαριασμό. Ο οποίος λογαριασμός έτσι και αλλιώς είναι «γεμάτος», καθώς στη μέχρι στιγμής καριέρα του έχει εισπράξει περίπου 24 εκατομμύρια δολάρια.

Ο Κέβιν Πόρτερ Τζούνιορ υπέγραψε με τους Κλίπερς συμβόλαιο διάρκειας δύο ετών και μάλιστα με πολύ ευνοϊκούς όρους για τον ίδιο. Διότι, ναι μεν πήρε το μίνιμουμ των χρημάτων για την πρώτη χρονιά (2,2 εκατομμύρια δολάρια), αλλά το καλοκαίρι του 2025 και ανάλογα με τις επιδόσεις του θα έχει στη διάθεσή του την επιλογή (οψιόν) να μείνει ξανά ελεύθερος και να διεκδικήσει τα ποσά που θέλει ο ίδιος.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.