Κέβιν Πόρτερ Τζούνιορ: « Είμαι έτοιμος για όλα»!

Metrosport Team01 Οκτωβρίου 2024

Η επιστροφή στο ΝΒΑ είναι γεγονός για τον Κέβιν Πόρτερ τζούνιορ, ο οποίος θα φοράει τη φανέλα των Λος Άντζελες Κλίπερς και δήλωσε έτοιμος για όλα όσα θα συμβούν.

Σε μια πολύ κρίσιμη καμπή στην ζωή και την καριέρα του, ο Κέβιν Πόρτερ τζούνιορ βρήκε την δεύτερη ευκαιρία που αναζητούσε για να κάνει το restart που τόσο πολύ ήθελε. Ο ΠΑΟΚ τον υποδέχτηκε στην οικογένειά του με ανοιχτές αγκάλες και εκείνος ανταποκρίθηκε, χαρίζοντας μερικές εκπληκτικές εμφανίσεις στους περίπου 2 μήνες που βρέθηκε στην Ελλάδα.

Αυτές οι εμφανίσεις, αλλά και η συνολική παρουσία του έξω από τις τέσσερις γραμμές του παρκέ αποτέλεσαν το «εισιτήριό» του για την επιστροφή στην κορυφαία λίγκα του πλανήτη. Οι Λος Άντζελες Κλίπερς του έδωσαν συμβόλαιο και τον έκαναν να επιστρέψει στην λίγκα, αυτή τη φορά με μια ομάδα που έχει βλέψεις για να πρωταγωνιστήσει.


Ο KPJ έχει πάρει ήδη γεύση από τη νέα του ομάδα. Όμως την ίδια ώρα στο επίκεντρο δεν βρίσκονται οι ικανότητές του στο παρκέ, αλλά τα όσα έκανε έξω από τις τέσσερις γραμμές, με τους... δαίμονες να τον έχουν κυριεύσει στο παρελθόν.

Ο ίδιος ωστόσο ξεκαθάρισε πως ξέρει καλά ότι κάθε κίνησή του θα καθορίσει το μέλλον του. Για το λόγο αυτό δήλωσε έτοιμος να δουλέψει με τον τρόπο του, χωρίς να νοιάζεται για τον εξωτερικό θόρυβο.

«Είμαι υπόλογος για οτιδήποτε προκύψει, το πρωτάθλημα θα κάνει ό,τι κάνει συνήθως σε τέτοιες περιπτώσεις και είμαι έτοιμος για αυτό. Ετοιμάζομαι για αυτή τη σεζόν και τίποτα άλλο δεν πρόκειται να το αποτρέψει αυτό», ήταν τα λόγια του στο πλαίσιο της Media Day της ομάδας του Τάιρον Λου.






Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.