Κερμανίδης: Το όνομα των Μπέμπηδων έχει φτάσει να είναι πολύ ψηλά

Χρήστος Λιάπης31 Μαΐου 2024

Πολλές επιτυχίες έχουν οι Μπέμπηδες 2000 στα 24 χρόνια λειτουργίας τόσο σε ομαδικό επίπεδο όσο και σε ανάδειξη παικτών που έκαναν αργότερα καριέρα στο ελληνικό ποδόσφαιρο αλλά και στο εξωτερικό. Ο Παναγιώτης Κερμανίδης για τους Μπέμπηδες ανέφερε: «Η ακαδημία ήδη πάει για το 25ο έτος λειτουργίας της. Το όνομα των Μπέμπηδων έχει φτάσει να είναι πολύ ψηλά. Χαίρομαι για αυτή την πορεία που κάνουμε. Κάθε χρόνο είμαστε διεκδικητές στα Πρωταθλήματα. Θα ήθελα βέβαια να αλλάξει το σύστημα υποδομών και να έχουμε την ευκαιρία να παίξουμε στα Πρωταθλήματα της σούπερ Λιγκ Κ19, Κ17, Κ15. Υπάρχουν ομάδες ισάξιες με αυτές και έτσι θα δυναμώσουμε και άλλο το ελληνικό ποδόσφαιρο και το ελληνικό στοιχείο στο ποδόσφαιρο.

Εχουμε ομάδες σε όλες τις ηλικίες. Μετέχουμε σε όλα τα Πρωταθλήματα. Εχουμε βγάλει παίκτες σε πολύ υψηλό επίπεδο, Εθνική Ανδρών, Παίδων και ελπίδων και συνεχίζουμε την προσπάθεια μας με σταθερά βήματα και με τη βοήθεια του κόσμου. Ως προπονητές είμαστε πάντα κοντά στα παιδιά

Θα πρέπει τα πρωταθλήματα υποδομών να γίνουν ανεξάρτητα. Να είναι ξεχωριστά όπως στην Ευρώπη.

Μπορούν να ενισχυθούν και με άλλες ομάδες όπως και οι Μπέμπηδες μπορούν να σταθούν. Να ανεβαίνουν αλλά και να πέφτουν ακαδημίες. Π.χ. Ο Λεβαδειακός ανεβαίνει στην Α Εθνική και θα έχει ομάδες στα Πρωταθλήματα υποδομών ή κάποια που υποβιβάζεται πρέπει να διαλυθούν οι ακαδημίες τους.

Να συμμετείχαν έστω οι πρωταθλητές των ιδρυτριών ενώσεων της ΕΠΟ;

Να υπάρχει ένας τρόπος Πρωταθλημάτων πανελλήνιων και όχι ομάδες της Σούπερ Λιγκ ή έστω να προστεθούν και άλλες.

Εμείς έχουμε μια ομάδα που κέρδισε το Πρωτάθλημα Κ16. Εχουμε μια ομάδα που θα μπορούσε να σταθεί στο Πρωτάθλημα Κ17 και έχει πάρει και πρωτάθλημα αλλά δεν μπορεί να συμμετάσχει σε αυτό το πρωτάθλημα. Δεν εισακουγόμαστε στις προτάσεις μας.

Ταλέντα υπάρχουν; Εχουμε προτάσεις για ομάδες Κ17, Κ19. Από εμάς ξέρουν ότι μπορούν να πάρουν καλούς ποδοσφαιριστές.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.