Κερμανίδης: «Το μεγάλο κέρδος του 2023 είναι ο Λουτσέσκου»

Metrosport Team30 Δεκεμβρίου 2023

Στο Metropolis 95,5 και στην εκπομπή «Τρίτο Ημίχρονο» φιλοξενήθηκε ο παλαίμαχος άσος του ΠΑΟΚ, Παναγιώτης Κερμανίδης, και μίλησε για το τουρνουά που συμμετέχει με την ακαδημία του, σχολίασε τη μεταγραφή του Λημνιού ενώ έδειξε πίστη στη φετινή ομάδα του ΠΑΟΚ.

Αρχικά είπε για τη μεταγραφή του Λημνιού: «Καιρός είναι να καταλάβουν οι ομάδες ότι χρειάζονται Ελληνες παίκτες, ο ΠΑΟΚ πρωτοπορεί σε αυτό το κομμάτι. Υπάρχουν επαρχιακές ομάδες όπως ο Αστέρας και ο Πανσερραϊκός έχουν Ελληνες παίκτες. Δεν μπορούν να κάνουν σωστές και ανταγωνιστικές ομάδες χωρίς Έλληνες παίκτες. Ηδη παίρνουν ευκαιρίες τα παιδιά στον ΠΑΟΚ, σημασία έχουν να αρπάξουν τις ευκαιρίες αυτά τα παιδιά. Στις μικρότερες ηλικιακές κατηγορίες βγαίνουν πολλά ταλέντα και μπορούν να διεκδικήσουν μια θέση». 

Για τον ΠΑΟΚ: «Το μεγάλο κέρδος του 2023 είναι ο Λουτσέσκου. Όταν επέστρεψε στην ομάδα, υπήρχαν διαφωνίες και ερωτηματικά, δεν πίστευε και ο πιο αισιόδοξος πως η ομάδα θα κάνει αυτή την πορεία. Με μεθοδικότητα, οργάνωση και σωστή αξιοποίηση, με νεαρούς και Ελληνες ποδοσφαιριστές, ενισχυμένη με ξένους παίκτες και δημιούργησε μια ομάδα που έχει ισορροπία και δεν έχει ανταγωνισμό. Δείχνει υγιής η ομάδα και οι παίκτες είναι χαρούμενοι. Ο ΠΑΟΚ πέρασε μπροστά χωρίς να πάρουν χαμπάρι οι ομάδες των Αθηνών. 

Η διακοπή δεν έκανε καλό στον ΠΑΟΚ, πήγαινε τρένο. Τώρα θα ξεκινήσουν όλες οι ομάδες από την ίδια αφετηρία, θα προσπαθήσει να αυξήσει το προβάδισμά του για να φτάσει στη μεγάλη επιτυχία που είναι η κατάκτηση του πρωταθλήματος. Αν μπορέσει ο Λουτσέσκου να συνεχίσει τις ισορροπίες στην ομάδα, εγώ πιστεύω πολύ στο σύνολο που υπάρχει. Αυτή η ομάδα ωρίμασε, δείχνει σιγουριά και αισιοδοξία και δείχνει πως μπορεί να πετύχει πολλά πράγματα. Είναι μέσα σε όλους τους στόχους και εύχομαι να το πετύχει. Με μία καλή μεταγραφική κίνηση που να τονώσει την ομάδα, θα δώσει μεγάλη ώθηση για τη συνέχεια για την κατάκτηση των τίτλων».

Για το τουρνουά στην Αθήνα: «Κάθε χρόνο διοργανώνεται στην Αθήνα, το διοργανώνει ο Καπουράνης, έρχονται πολλές ομάδες από όλη την Ελλάδα, ηλικίας από 10 μέχρι 17 ετών. Έχει πάνω από 100 ομάδες, έχει πάνω από 2000 παιδιά σίγουρα. Διοργανώνεται στα γήπεδα της Γλυφάδας, εξαιρετικά τα γήπεδα, ο κόσμος παρακολουθεί, πολλά ταλέντα, τα παιδιά περνάνε ευχάριστα και οι Μπέμπηδες 2000 παίρνουμε μέρος εδώ σχεδόν κάθε χρόνο και χαιρόμαστε όταν βρισκόμαστε εδώ και παίζουμε με ομάδες που δεν τις ξέρουμε. Ο Βαγγέλης Παυλίδης έχει πάρει μέρος σε αυτό το τουρνουά στο παρελθόν, έρχονται σκάουτ και παράγοντες που παρακολουθούν τα παιδιά».

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.