Κερμανίδης: «Συγκλονιστική η Εθνική, δούλευε πάντα σεμνός ο Παυλίδης»

Metrosport Team12 Οκτωβρίου 2024

Η μεγάλη και ιστορική νίκη της Εθνικής ομάδας ποδοσφαίρου στο Λονδίνο επί της Αγγλίας ήταν αποτέλεσμα της ομαδικής δουλειάς των διεθνών και του επιτελείου του Ιβάν Γιοβάνοβιτς.

Ο Βαγγέλης Παυλίδης έδειξε την εκτελεστική του ικανότητα στα δύο γκολ της Εθνικής και ο Παναγιώτης Κερμανίδης, από την Ακαδημία Μπέμπηδες (όπου ξεκίνησε ο σημερινός φορ της Μπενφίκα) αναφέρθηκε στα πρώτα του ποδοσφαιρικά βήματα στη Θεσσαλονίκη.

Ο βετεράνος ποδοσφαιριστής, Παναγιώτης Κερμανίδης, μίλησε στο Metropolis 95,5 FM και την εκπομπή «Στη Σέντρα» για την Εθνική ομάδα και τον Βαγγέλη Παυλίδη μετά το μεγάλο «διπλό» της Ελλάδας επί της Αγγλίας στο Γουέμπλεϊ.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

Για τη χθεσινή μέρα, τη μεγάλη νίκη στο Λονδίνο και το θάνατο του Μπάλντοκ: «Είμαστε χαρούμενοι γι’ αυτά που είδαμε, αλλά λυπημένοι για τον ποδοσφαιριστή που χάθηκε. Είναι ένα γεγονός δυσάρεστο και μόνο που το ακούσαμε και το διαβάζουμε, για όλο τον ελληνικό λαό πολύ λυπηρό».

Για τις εικόνες των διεθνών που τα έδωσαν όλα στο γήπεδο: «Πραγματικά απόρησα με την εμφάνιση της Εθνικής μετά από αυτό που συνέβη και έπρεπε οι ποδοσφαιριστές να κοιμηθούν και να παίξουν κόντρα στην Αγγλία. Ήθελε πολύ μεγάλο ψυχικό σθένος. Ήταν συγκλονιστικό αυτό που συνέβη, δεν έχει ξαναγίνει. Πραγματικά συγχαρητήρια σ’ όλα τα παιδιά που ξεπέρασαν το σοκ και έπρεπε να δώσουν ένα δύσκολο παιχνίδι. Ασύλληπτο. Θα πρέπει να πούμε αυτό που είδαμε, ήταν ένας θυμός, ένα πάθος να παίξουν γι’ αυτόν τον ποδοσφαιριστή, την οικογένεια και τα παιδιά του».

Για τον Βαγγέλη Παυλίδη και τα πρώτα του βήματα στην ακαδημία Μπέμπηδες: «Ο Βαγγέλης ήρθε 4,5 ετών μικρός στην ακαδημία, τον έφερε η μητέρα του. Τότε δεν μπορούσες να δεις το ταλέντο του, αλλά εξελίχθηκε με την πάροδο των χρόνων και δούλευε επιπλέον και εκτός ακαδημίας πολύ. Έχει βάλει υποδομή για το μέλλον του, οι γονείς του, του προσέφεραν τα πάντα για να πετύχει όπως και τον αδερφό του, τον Βασίλη που παίζει στην ΑΕΚ. Δεν έλειπε από προπονήσεις, δούλευε, ήταν σεμνό παιδί και πήρε από όλους κάτι. Έβαλε τα θεμέλια για το μέλλον του που το βλέπει τώρα και χαίρομαι που πέτυχε και έφτασε τόσο ψηλά».

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.