Κερμανίδης: «Σημαία του ΠΑΟΚ ο Κωνσταντέλιας - Καλή επιλογή για την Εθνική ο Γιοβάνοβιτς»

Metrosport Team06 Ιουνίου 2024

Ο Παναγιώτης Κερμανίδης μίλησε στο Metropolis 95.5 για την περίπτωση ο Κωνσταντέλιας να αποχωρήσει από τον ΠΑΟΚ, αλλά και για τις εξελίξεις που αφορούν τον πάγκο της Εθνικής μας ομάδας.

Αρχικά αναφέρθηκε στο ενδεχόμενο ο Γιοβάνοβιτς να αναλάβει τα ηνία του αντιπροσωπευτικού μας συγκροτήματος: «Ο Γιοβάνοβιτς ως πρώην παίκτης γνωρίζει την ελληνική πραγματικότητα και τους παίκτες. Είναι μέσα στο κλίμα και έδειξε στον Παναθηναϊκό την αξία του. Νομίζω πως ταιριάζει και είναι καλή επιλογή. Η Εθνική έχει ταλέντα και μπορεί να γίνει πολύ καλή ομάδα. 

Εγώ θέλω οι επιλογές να γίνονται με αξιοκρατία. Βλέπουμε παίκτες που δεν παίζουν στις ομάδες τους και είναι βασικοί στην Εθνική και παίκτες στην Ευρώπη που όλοι μιλούν γι' αυτούς να μην αγωνίζονται στην Εθνική. Πρέπει αυτή η ομάδα να ξεφύγει από τα κόμπλεξ και από τις κλίκες που πιστεύω ότι υπάρχουν. Δεν είπα ονόματα, αλλά ο Παυλίδης είναι ένα τεράστιο παράδειγμα πως λειτουργούσε η Εθνική. Είναι τρανταχτό». 

Για την πιθανότητα να πουληθεί ο Κωνσταντέλιας σημείωσε: «Για μένα είναι σημαία του ΠΑΟΚ ο Κωνσταντέλιας. Η ομάδα πιστεύω ότι θα συμμετάσχει σε όμιλο του Τσάμπιονς Λιγκ και χρειάζεται τον Κωνσταντέλια, αλλά και ο ίδιος χρειάζεται τον ΠΑΟΚ. Αν τον έβλεπα θα προσπαθούσα να του εξηγήσω γιατί πρέπει να παραμείνει στον ΠΑΟΚ, υπάρχουν σοβαροί λόγοι».

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.