Κερμανίδης: «Ο ΠΑΟΚ χρειάζεται ενίσχυση σε όλες τις γραμμές»

Metrosport Team17 Αυγούστου 2023

Στο Metropolis 95,5 και την εκπομπή «Στη Σέντρα» φιλοξενήθηκε ο παλάιμαχος ποδοσφαιριστής του ΠΑΟΚ, Παναγιώτης Κερμανίδης, μιλώντας για την αυριανή ρεβάνς του ΠΑΟΚ κόντρα στη Χάιντουκ Σπλιτ. 

Μεταξύ άλλων, έκανε τις δικές του προβλέψεις για την έκβαση του παιχνιδιού στη Τούμπα, στάθηκε στην προσωπική εξέλιξη του Χάρη Τσιγγάρα αλλά και τη μεταγραφική ενίσχυση που χρειάζεται ο Δικέφαλος του Βορρά.

Διαβάστε αναλυτικά όσα είπε στον αέρα του Metropolis 95,5: Αρχικά, για την αυριανή ρεβάνς του ΠΑΟΚ με την Χάιντουκ Σπλιτ στην Τούμπα, δήλωσε: «Πάντα θεωρείται θετικό το αποτέλεσμα όταν δεν χάνεις και μάλιστα εκτός έδρας. Μεγάλη επιτυχία το να φύγεις με θετικό αποτέλεσμα. 

Το δεύτερο παιχνίδι είναι στο σπίτι μας, στην έδρα μας. Ξέρουμε τι εστί Τούμπα, ειδικά στα ευρωπαϊκά παιχνίδια που ο ΠΑΟΚ τα προσέχει ιδιαίτερα'. Είμαστε πιο έτοιμοι, έχουμε κάνει περισσότερες προπονήσεις. Αν ήμασταν πιο αποτελεσματικοί επιθετικά, θα το παίρναμε το παιχνίδι, γιατί δεν κινδυνεύσαμε αμυντικά. Με έναν σοβαρό και επιθετικό ΠΑΟΚ θα πάρουμε τη πρόκριση».

Για το αν ο Ραζβάν Λουτσέσκου θα επιλέξει να ξεκινήσει με τον Σαμάτα: «Επειδή ο Σαμάτα είναι καινούριος, ο προπονητής θα κρίνει αν είναι έτοιμος για ένα τέτοιο παιχνίδι. Δεν ξέρω αν κρίνει κάτι τέτοιο ο προπονητής. Σίγουρα θα έχουμε μια ουσιαστική επίθεση και θα μπορούμε να ποντάρουμε σε αυτόν τον παίκτη».

Για τον Χάρη Τσιγγάρα και την επιστροφή του: «Χαίρομαι που ξαναβρίσκεται στον ΠΑΟΚ, ο Χάρης είναι ένα παιδί από τα σπλάχνα των «Μπέμπηδων». Ξέρω τις ικανότητές του. Επέστρεψε με μεγάλη εμπειρία από το δύσκολο πρωτάθλημα της Γαλλίας. Και μόνο που ήταν εκεί σημαίνει πολλά. Ήρθε πιο προετοιμασμένος και αποφασιστικός. Θα δούμε έναν Τσιγγάρα απαραίτητο, που θα παίζει πρωταγωνιστικό ρόλο»

Τέλος, για την ενίσχυση που χρειάζεται μεταγραφικά ο ΠΑΟΚ: «Πρέπει να έχεις πληθώρα ισάξιων καλών παικτών, όχι μέτριων. 

Ο ΠΑΟΚ θέλει ενίσχυση σε όλες τος γραμμές εκτός του τερματοφύλακα. Εύχομαι με αυτό το υλικό που έχει να σταθεί και να προχωρήσει. Θα φανεί μέχρι τον Ιανουάριο. Το ευχάριστο είναι η κλήρωση στο πρωτάθλημα, ξεκινάει με δύο εντός έδρας παιχνίδια. Θα δείξει μέχρι τον Νοέμβρη τι  χρειάζεται από παίκτες και σε ποιες γραμμές»

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook


Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.