Κερμανίδης: «Δεν μετάνιωσα στιγμή που ήρθα στον ΠΑΟΚ - Ο πρώτος όρος που είχα βάλει»

Metrosport Team20 Σεπτεμβρίου 2023

Στο Metropolis 95.5 και στην εκπομπή «Στη Σέντρα» φιλοξενήθηκε ο Παναγιώτης Κερμανίδης, με τον παλαίμαχο άσσο του ΠΑΟΚ να μιλάει αναφορικά με την συμπλήρωση 50 ετών από την ημέρα που έφτασε για πρώτη φορά στη Θεσσαλονίκη για να υπογράψει στον Δικέφαλο, αποκαλύπτοντας τον όρο που είχε θέσει από την αρχή ώστε να γίνει παίκτης των «ασπρόμαυρων».

Αρχικά για τις αναμνήσεις από την πρώτη ημέρα που ήρθε στον ΠΑΟΚ: «Ήρθα σαν σήμερα πριν 50 χρόνια στον ΠΑΟΚ, ήταν η πρώτη φορά που ήρθα στην Ελλάδα και ξεκίνησα μία άλλη ζωή αλλά μου φαίνεται σαν να έγινε χθες. Εκείνη η ημέρα άλλαξε τη ζωή μου , μεγάλωσα σε μία πόλη όπως η Βουδαπέστη, διαφορετική πόλη , διαφορετικές συνθήκες ζωής. Δεν μετάνιωσα ποτέ στη ζωή μου που ήρθα στον ΠΑΟΚ, μου ταίριαζε ο κόσμος, η Τούμπα , το προσφυγικό σωματείο και ο πρώτος όρος που είχα βάλει ήταν να έρθουν μαζί και οι γονείς μου αυτό ήταν το μόνο που ήθελα».

Ενώ πρόσθεσε: «Έχω μεγάλο αρχείο από τα παλαιότερα χρόνια, αυτό το βίντεο είναι 50 χρόνια πίσω και εύχομαι κάποια στιγμή να κάνει ένα μουσείο ο ΠΑΟΚ και να τα δωρίσω και εγώ».

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook
Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.