Κέρκυρα: Ομολόγησε τη δολοφονία του 68χρονου η σύζυγός του

Metrosport Team28 Σεπτεμβρίου 2024

Τη δολοφονία του 68χρονου, που εντοπίστηκε νεκρός στην κρεβατοκάμαρά του, ομολόγησε η σύζυγος του θύματος, που προσήχθη στην Υποδιεύθυνση Ασφαλείας της Κέρκυρας.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η γυναίκα, που προσήχθη από την πρώτη στιγμή από τους αστυνομικούς, ομολόγησε τη δολοφονία του συζύγου της, ο οποίος φέρει πολλαπλά τραύματα από μαιχαίρι.

Μάλιστα, κατά την έρευνα στο σπίτι της οικογένειας, εντοπίστηκαν ρούχα, που ήταν μέσα στα αίματα της 11χρονης, αλλά και ένα μαχαίρι, το οποίο είχε πεταχτεί σε κάδο απορριμμάτων κοντά στο σπίτι του ζευγαριού.

Το χρονικό της οικογενειακής τραγωδίας

Η σύζυγος του θύματος εντόπισε τον 68χρονο στην κρεβατοκάμαρά τους νεκρό, ενώ η 11χρονη κόρη τους ειδοποίησε της αρχές, που έσπευσαν στο σημείο.

Μάλιστα, η ανήλικη τηλεφώνησε σε κατάσταση σοκ την αστυνομία, που ερευνά όχι μόνο το σπίτι της οικογένειας, αλλά και γειτονικά, προκειμένου να ρίξει φως στον μυστηριώδη θάνατο, ο οποίος επήλθε από τραύμα με κάποιο αιχμηρό αντικείμενο, κατά πάσα πιθανότητα μαχαίρι.

Κατά πληροφορίες, τα τελευταία χρόνια υπήρξαν αρκετές καταγγελίες για ενδοοικογενειακή βία τόσο από τον 68χρονο όσο και από τη γυναίκα του, με την αστυνομία, μάλιστα, να έχει προχωρήσει στη σύλληψη και των δυο.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube


Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.