Κέρκυρα: Έκαναν ρευματοκλοπή σε πανηγύρι και 7χρονη υπέστη ηλεκτροπληξία

Metrosport Team29 Ιουνίου 2024

Παραλίγο ένα καλοκαιρινό πανηγύρι, στην Κέρκυρα, να καταλήξει σε τραγωδία, καθώς ένα 7χρονο κορίτσι άγγιξε κατά λάθος τα κάγκελα στον περίβολο της εκκλησίας, που γινόταν το πανηγύρι, με αποτέλεσμα να την τινάξει το ρεύμα.

Σύμφωνα με όσα καταγγείλει ο πατέρας του παιδιού στο corfutvnews, οι διοργανωτές έκαναν ρευματοκλοπή από κολόνα της ΔΕΗ: «Αρχίζω και φωνάζω: "παιδιά, εδώ υπάρχει πρόβλημα, υπάρχει ηλεκτρικό ρεύμα". Έχω παρακολουθήσει πως μπορεί να συνδέεται το κάγκελο της εκκλησίας με το ρεύμα παρατηρώ λοιπόν στα αριστερά ότι υπάρχει ένα κολωνάκι με δεμένες μονωτικές ταινίες ένα καλώδιο έρχεται από την κολώνα της ΔΕΗ».

«Αρχίζει και ουρλιάζει, έχω σηκωθεί, έχει φρικάρει το παιδί, ανατριχιάζω που το λέω. Ωστόσο το παράλογο είναι ότι δεν έρχεται στην αγκαλιά μου ενώ είμαι δίπλα του, οπότε με φώτισε ο Θεός -δεν ξέρω- και του πιάνω τα χεράκια και νιώθω το ηλεκτρικό ρεύμα να με διαπερνάει κι εμένα», δήλωσε ο πατέρας της 7χρονης.

Το 7χρονο κοριτσάκι πήρε εξιτήριο από το νοσοκομείο, αλλά τοποθετήθηκε μηχάνημα 24ωρης καταγραφής του καρδιακού ρυθμού και παρακολουθείται από τους γιατρούς.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.