Κέρδισε με 4-2 τον Άρη Λεμεσού ο Ολυμπιακός αλλά με αδυναμίες αμυντικά

Metrosport Team10 Αυγούστου 2024

Τη νίκη με 4-2 πανηγύρισε ο Ολυμπιακός στη φιλική αναμέτρηση με τον Άρη Λεμεσού αλλά και πάλι εμφάνισε αμυντικές αδυναμίες. 

Ιδιαίτερα αποτελεσματικοί οι «ερυθρόλευκοι» στο πρώτα 20λεπτο της αναμέτρησης, όπου κατάφεραν να πετύχουν τρία τέρματα. Στο 16ο λεπτό ο Βέλντε εκτέλεσε το φάουλ, ο Ντόη πήρε την πρώτη κεφαλιά και ο Άμπι με αριστερό πλασέ μέσα από την περιοχή έκανε το 0-1. 

Πέντε λεπτά αργότερα ο Ντόη μπήκε στην περιοχή από τα δεξιά, γύρισε στον Βέλντε και εκείνος με το αριστερό έκανε το 0-2.  Στο 23ο λεπτό οι παίκτες του Μεντιλίμπαρ διεύρυναν το υπέρ τους αποτέλεσμα όταν μετά από τραγικό λάθος της άμυνας του Άρη Λεμεσού, ο Πεπ Μπιέλ έκλεψε την μπάλα και πλάσαρε σε κενή εστία κάνοντας το 0-3. Οι γηπεδούχοι απείλησαν μόλις μια φορά με σουτ του Κοκόριν στο 34' αλλά η μπάλα δεν ανησύχησε τον Πασχαλάκη. 

Οι «ερυθρόλευκοι» κυνήγησαν και άλλο τέρμα και στο 55ο λεπτό του παιχνιδιού έκαναν το 0-4 με τον Γιάρεμτσουκ αλλά το γκολ ακυρώθηκε ως οφσάιντ. Τέσσερα λεπτά αργότερα ο Άρης Λεμεσού απείλησε αλλά το σουτ πέρασε άουτ. 

Οι γηπεδούχοι προσπάθησαν να γίνουν επικίνδυνοι και να εκμεταλλευτούν πιθανά κενά της ομάδας του Μεντιλίμπαρ και στο 78ο λεπτό κατάφεραν να μειώσουν σε 1-3 όταν ο Μπένγκστον έστειλε την μπάλα στα δίχτυα μετά από γύρισμα του Σεμέντο από δεξιά ενώ έξι λεπτά αργότερα έκανε το 2-3 όταν ο Σαβό με ωραία ατομική ενέργεια από αριστερά νίκησε τον Αναγνωστόπουλο. Ο Ολυμπιακός φρόντισε να απαντήσει άμεσα και στο 89ο λεπτό με όμορφο σουτ του Μπακουλα έξω από την περιοχή έκανε το 2-4, που ήταν και το τελικό σκορ της αναμέτρησης.

Οι συνθέσεις των δυο ομάδων

Άρης Λεμεσού: Σωφρονίου (60' Άλβες), Γιάγκο, Ουρόσεβιτς (60' Σεμέντο), Μουσούντα (60' Μποάκι), Κορέια (60' Μπένγκτσον ), Νίκολιτς (60' Λουκουμπάρ), Στρούσκι (60' Σαρφό), Μαγιαμπέλα (60' Σανέ), Μοντνόρ (60' Μάτσικ, 80' Κοβάσεφ), Κβιλιτάια (60' Γκομίς), Κοκόριν (60' Σαβό) 

Ολυμπιακός: Πασχαλάκης (46' Αναγνωστόπουλος), Ρόντινεϊ, Μπιανκόν (71' Κουτσίδης), Άμπι, Ορτέγκα, Ντόη (63' Στάμενιτς), Μουζακίτης, Παπακανέλλος (71' Μασούρας), Μπιέλ, Βέλντε (63' Μπακούλας), Γιάρεμτσουκ (71' Ελ Κααμπί)

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.