Κεραυνός Ωραιοκάστρου: Αποχώρηση Φραντζούλη

Metrosport Team24 Αυγούστου 2024

Μετά από 10 χρόνια παρουσίας στον Κεραυνό Ωραιοκάστρου ο Αρης Φραντζούλης αποχωρεί  από τον Κεραυνό Ωραιοκάστρου γεμάτος εμπειρίες, αναμνήσεις, αδελφικές φιλίες και απεριόριστη αγάπη.

Ο ίδιος επισημαίνει: «Αποχαιρετώ το σύλλογο υπηρετώντας τον από όλες τις θέσεις που μου ανατέθηκαν (αθλητής - προπονητής - μέλος του ΔΣ - τεχνικός διευθυντής ακαδημίας) ολοκληρώνοντας στο έπακρο κάθε πρότζεκτ που μου ζητήθηκε ή σχεδιάσαμε από κοινού με τους ανθρώπους του. Θέλω να ευχαριστήσω τους κυρίους Κοτσέρογλου Σάββα και Δαλαβερίδη Γιώργο, που το 2015 μου άνοιξαν την πόρτα ως ποδοσφαιριστή της ανδρικής ομάδας και προπονητή της ακαδημίας. Ευχαριστώ την τωρινή διοίκηση, αλλά και όλους όσους ασχολήθηκαν με τα κοινά του συλλόγου αυτά τα χρόνια για τη συνεργασία, όλους τους συμπαίκτες - προπονητές - μέλη της ακαδημίας για την αποδοχή, τους αμέτρητους αθλητές για το σεβασμό τους στο πρόσωπο μου και βέβαια όλους τους γονείς, που μας επέλεξαν - εμπιστεύθηκαν για την εκπαίδευση των παιδιών τους.

 Εύχομαι στον Κεραυνό να μεγαλώσει ακόμη περισσότερο και να συνεχίσει την σπουδαία παράδοση στη νεολαία του Ωραιοκάστρου! Σας ευχαριστώ»


Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.