Κεραυνός Κολχικού: Προσωρινά με Σολωμονίδη-Νέα ομάδων ΕΠΣΜ

Χρήστος Λιάπης16 Οκτωβρίου 2024


Ολοκληρώθηκε η συνεργασία του Κεραυνού Κολχικού με τον Γιώργο Τσούλια και χρέη προπονητή προσωρινά θα εκτελεί ο Νίκος Σολωμονίδης.

ΑΜΣ Πανόραμα

20 παίκτες από τους 25 της ανδρικής ομάδας ειναι Πανοραμίτες και οι περισσότεροι έχουν παίξει στα τμήματα υποδομής του συλλόγου.

Ποσειδώνας Καλαμαριάς: Ορφέα, Ραφαήλ περαστικά

Η οικογένεια του Ποσειδώνα Καλαμαριάς εύχεται περαστικά και ταχεία ανάρρωση στους νεαρούς αθλητές των ακαδημιών Ορφέα Πανταζή και Ραφαήλ Γιαμπάνη!

Σας περιμένουμε σύντομα και πάλι στη δράση αναφέρει

Ελλήσποντος Κριθιάς

Ο Ελλήσποντος Κριθιάς επιστρέφει στην έδρα του καθώς εξέτισε την ποινή του από πέρσι. Οι ιθύνοντες της ομάδας ανέφεραν: «Την Κυριακή η ομάδα μας παίζει έναν πολύ σημαντικό αγώνα στην έδρα μας για πρώτη φορά φέτος με αντίπαλο την Προοδευτική Τούμπας. Γεμίζουμε το γήπεδο και δίνουμε ώθηση στην ομάδα για την νίκη όπως μόνο εμείς ξέρουμε»

AΓΓΕΛΟΙ ΦΟΙΝΙΚΑ

Το Δ.Σ. και οι ποδοσφαιριστές των Αγγελων Φοίνικα μετά το πολύ κακό αποτέλεσμα της Κυριακής όπως αναφέρουν είναι αποφασισμένοι να αλλάξουν την εικόνα της ομάδας άμεσα και προσθέτουν: «Σας θέλουμε δίπλα μας στο 1ο εντός έδρας αγώνα με την ομάδα του Ηφαιστου. Ένα γήπεδο που θα πρέπει να είναι γεμάτο από κόσμο από τον συνοικισμό του Φοίνικα ανεξάρτητου ηλικίας»


Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google newsΜπείτε στην παρέα μας στο instagramΚάντε like στη σελίδα μας στο facebookΕγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.