Κεραυνός Αγίου Παύλου: Θέλει και το Πρωτάθλημα

Metrosport Team14 Απριλίου 2024

Εγινε ένα πολύ ωραίο και ανοιχτό παιχνίδι στο γήπεδο του Αγίου Παύλου μεταξύ της ΠΑΕ Τερψιθέας Ευαγγελίστριας και του Κεραυνού Αγίου Παύλου (κοινή έδρα των δύο ομάδων) με την αποτελεσματικότητα των πρωτοπόρων να παίζει σημαντικό ρόλο στην έκβαση του αγώνα καθώς επικράτησαν με 1-4.

Οι παίκτες του Ηλία Γαλανόπουλου δεν βρέθηκαν σε τόσο καλή μέρα ειδικά στο πρώτο ημίχρονο και μια σημαντική αιτία ήταν οι δύο με τρεις βασικές απουσίες που είχαν.

Από την άλλη πλευρά οι παίκτες του Αντώνη Κρινιτσα προσπάθησαν να το εκμεταλλευτούν αυτό, συν το ότι οι ομάδες έχουν κοινή έδρα που παίζει και αυτό τον ρόλο του.

Στο πρώτο ημίχρονο πατούσε καλύτερα στο γήπεδο η ΠΑΕ Τερψιθέας Ευαγγελίστριας και είχε την μεγάλη φάση στο 18’ σε σουτ φάουλ του Ακριτιδη που η μπάλα βρήκε το δοκάρι του Μελισσόπουλου. Σε άλλες δύο φάσεις ακόμη έφτασαν κοντά στο γκολ οι τυπικά γηπεδούχοι αλλά το πρώτο γκολ το πέτυχαν οι τυπικά φιλοξενούμενοι όταν σε μια ανύποπτη φάση κέρδισαν πέναλτι στο 32’. Το εκτέλεσε εύστοχα ο Τσιτσελας και έγινε το 0--1. Το γκολ αυτό βοήθησε τον ΚΕΡΑΥΝΟ να ανεβάσει την απόδοση του και αφού πρώτα ο πολύ καλός τερματοφύλακας των γηπεδούχων Παναγιωτίδης αποσόβησε σίγουρο γκολ σε τετατετ στο 39’, ήρθε πάλι ο Τσιτσελας ο οποίος εκμεταλλεύτηκε υποδειγματική σέντρα φάουλ στο πρώτο δοκάρι και με γυριστό πλασέ έκανε το 0--2 που ήταν και το σκορ του πρώτου ημιχρόνου. Το δεύτερο ημίχρονο ξεκίνησε με ένα γκολ που το δικαιούταν οι παίκτες του κ. Κρινιτσα στο 47’ όταν ο Καρατζιάς με πλασέ από κοντά έκανε το 1--2. Οι παίκτες του Αγίου Παύλου σταδιακά ανέβασαν και άλλο την απόδοση τους και είχαν κάποιες όμορφες ενέργειες με αποτέλεσμα στο 66’ να πάρουν διάφορα δύο γκολ.

Πριν το γκολ αυτό όμως να αναφέρουμε την μεγάλη φάση των γηπεδούχων να ισοφαρίσουν στο 56’ σε διπλή φάση διάρκειας. Το 1-3 έγινε με τον Μπαριώτα που ανενόχλητος σκόραρε. Στο 82’ είχαμε δοκάρι για τον ΚΕΡΑΥΝΟ με τον νεοεισελθόντα Κουσκουρίδα και στο 85’ ο Γιουρτζίδης διαμόρφωσε το τελικό 1-4. Απαιτητικός μέχρι το τελευταίο λεπτό ήταν ο προπονητής του ΚΕΡΑΥΝΟΥ ΑΓΙΟΥ ΠΑΥΛΟΥ Ηλίας Γαλανόπουλος γιατί γνωρίζει πολύ καλά τι μπορεί να συμβεί όταν υπάρχει χαλαρότητα σε μια ομάδα. Από την άλλη πλευρά αξίζουν πολλά συγχαρητήρια στην ομάδα του κ Κριμιτσα την ΠΑΕ Τερψιθέας Ευαγγελίστριας η οποία αν ήταν πιο αποτελεσματική ειδικά στο πρώτο μισάωρο του αγώνα θα έβαζε πραγματικά δύσκολα στην ομάδα του ΑΓΙΟΥ ΠΑΥΛΟΥ

ΣΤ.Μ.


Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube



Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.