Κεραυνός Αγίου Παύλου: Πανάξια στην Α’ κατηγορία (τι δήλωσαν τέσσερις ποδοσφαιριστές)

Metrosport Team30 Ιουνίου 2024

Ο Κεραυνός Αγίου Παύλου πέτυχε τον στόχο της επανόδου στην Α’ κατηγορία ως δευτεραθλητής. Συγκέντρωσε 54 βαθμούς έχοντας 17 νίκες τρεις ισοπαλίες και δύο ήττες και τέρματα 64-21.

ΑΦΙΕΡΩΜΑ: ΠΑΥΛΟΣ ΚΕΡΑΣΙΩΤΗΣ



Κόντος: «Συναισθηματικό δέσιμο μεταξύ μας»

Ο έμπειρος ποδοσφαιριστής του Κεραυνού, Χρήστος Κόντος βοήθησε με πέντε γκολ φέτος στην πορεία της ανόδου του συλλόγου και σε δηλώσεις του τόνισε: «Στόχος ήταν να ανέβουμε κατηγορία. Ολο αυτό ήταν αποτέλεσμα της δουλειάς που έγινε την τελευταία διετία. Κάναμε καλές πορείες. Θεωρώ καθοριστική την παρουσία του Ηλία Γαλανόπουλου και με δουλειά όλων των παικτών πετύχαμε τον στόχο μας. Κάθε καλό να του ευχηθούμε του κόουτς. Υπήρχε συναισθηματικό δέσιμο μεταξύ μας».

Βραβεύσεις στον Κεραυνό

Κατά τη διάρκεια της τελευταίας συγκέντρωσης στον Κεραυνό στο γήπεδο του Αγίου Παύλου βραβεύτηκαν οι εξής: 1ος σκόρερ: Τσίτσελας Στέφανος, 1ος ασίστ και πολυτιμότερος παίκτης: Βαγγέλης Κακοχρήστος, Περισσότερες συμμετοχές και προπονήσεις: Νίκος Κιοσσές, Προπονητής: Ηλίας Γαλανόπουλος.

Κοσμίδης: «Μας συσπείρωσε ο προπονητής»

Ο ποδοσφαιριστής του Κεραυνού, Μίλτος Κοσμίδης σημείωσε ένα γκολ και βοήθησε την ομάδα του να επανέλθει στη Α’ κατηγορία. Σε δηλώσεις του για το ποια στοιχεία μέτρησαν ώστε να επιτευχθεί η άνοδος, είπε: «Το κλίμα που είχαμε στην ομάδα. Οι περισσότεροι παίκτες είμαστε αρκετά χρόνια στην ομάδα. Ομως το μεγαλύτερο έργο ήταν του κόουτς. Μας συσπείρωσε και μας έδωσε την ώθηση ώστε να πετύχουμε την άνοδο. Όλα έγιναν με δουλειά και προπόνηση. Ηταν μια επιτυχία η επιστροφή μας στην Α’. Ηταν και στόχος το Πρωτάθλημα, αλλά μετράει η άνοδος», ενώ για την επόμενη χρονιά, είπε: «Θέλει συσπείρωση».

Κακοχρήστος: «Βοηθούσε ο ένας τον άλλο»

Ο Βαγγέλης Κακοχρήστος αναδείχθηκε πολυτιμότερος παίκτης και πρώτος σε ασίστ στον Κεραυνό Αγίου Παύλου, πετυχαίνοντας και 12 γκολ. Ο ποδοσφαιριστής του Κεραυνού αρχικά για την ανάδειξη ως MVP της σεζόν, είπε: «Ευχαριστώ τους συμπαίκτες μου που με ψήφισαν. Χωρίς αυτούς και με πρώτο τον προπονητή μου δεν θα τα είχα καταφέρει αυτά». Πως κρίνεις την φετινή πορεία του Κεραυνού; «Σίγουρα είναι επιτυχημένη. Εξαρχής στόχος της ομάδας ήταν άνοδος αλλά βλέπαμε παιχνίδι με παιχνίδι ότι πέρα από την άνοδο μπορούσαμε να πάρουμε και το πρωτάθλημα. Αυτό αποτυπώνεται κιόλας με τις 10 νίκες στις πρώτες 10 αγωνιστικές. Από εκεί πέρα κάποιοι σοβαροί τραυματισμοί και κάποιες ατυχίες μας έβγαλαν κάποια στιγμή από τον ρυθμό μας με αποτέλεσμα να χάσουμε κάποιους βαθμούς και εν τέλει δεν το καταφέραμε να πάρουμε το Πρωτάθλημα. Αυτο όμως δεν αποτελεί δικαιολογία. Είχαμε απέναντι μας τον ΠΑΟΚ Σταυρού που έκανε εξαιρετική πορεία και του αξίζουν συγχαρητήρια. Οσο αναφορά εμάς σε καμία περίπτωση δε μειώνεται η προσπάθεια που κάναμε όλη την χρόνια, δουλεύοντας σε κάθε προπόνηση και βοηθώντας ο ένας τον άλλον να εξελιχθεί». Ποιο γκολ και ποια ασίστ σου έμεινε περισσότερο από την χρονιά; «Για το γκολ θα πω το 0-2 που έκανα κόντρα στην ΕΑ Καρατάσου το οποίο μας βοήθησε να φύγουμε με την νίκη σε μια δύσκολη έδρα, οι οποίοι διεκδικούσαν και αυτοί την άνοδο αλλά και από άποψης ομορφιάς γιατί ήταν τετ α τετ που πέρασα την μπάλα πάνω από τον τερματοφύλακα με σκάψιμο. Για την ασίστ θα πω στο γήπεδο του Ασκού που προήλθε από μια προσωπική μου ενέργεια από τα αριστερά και σπάσιμο της μπάλας στο πέναλτι που έγινε γκολ από τον Στέφανο Τσίτσελα. Τον βγάλαμε πρώτο σκόρερ και λογικά θα έπρεπε να του πασάρω λιγότερο (γέλια)».

Kιοσσές: «Καταπληκτική χρονιά»

Ο Γιώργος Κιοσσές αποτέλεσε έναν από τους συντελεστές της ανόδου του Κεραυνού. Ο ποδοσφαιριστής του συλλόγου του Αγίου Παύλου για την άνοδο της ομάδας και το τι μέτρησε για την επίτευξη του στόχου, είπε: «Δουλεύαμε με καλό ρυθμό, κάνοντας προπονήσεις άλλου επιπέδου. Ο προπονητής έπαιξε τον κύριο λόγο σε όλο αυτό. Χωρίς αυτόν δεν θα καταφέρναμε τίποτα. Πάντως, το πιο σημαντικό ήταν δουλειά στις προπονήσεις. Στον Κεραυνό τα τελευταία δύο χρόνια ήμασταν ο ίδιος κορμός με λίγες προσθήκες που βοήθησαν την ομάδα να πετύχει τον στόχο της. Φέτος για εμάς πρωταρχικός στόχος ήταν η άνοδος μας και τον πετύχαμε». Ακόμη, για το πως κύλησε η χρονιά σε προσωπικό επίπεδο τόνισε: Ηταν καταπληκτική χρονιά για μένα. Εγινε φοβερή δουλειά και ήμασταν μια καλή παρέα. Τα ματς ήταν ανταγωνιστικά από την πλευρά μας. Βοηθούσε ο ένας τον άλλον. Ηταν μια γεμάτη χρονιά», ενώ για τη νέα σεζόν, είπε: «Είναι κρίσιμη κατάσταση μετά την αποχώρηση του κόουτς. Μας στεναχώρησε που δεν συνεχίζει. Θέλουμε έναν αντίστοιχο προπονητή».

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube


Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.