Κεραυνός Αγίου Παύλου: Επιστρέφει δυνατός στην Α’ κατηγορία (δηλώσεις Κετσιτζίδη, Γαλανόπουλου)

Metrosport Team28 Ιουνίου 2024


Ο Κεραυνός Αγίου Παύλου πέτυχε τον στόχο της επανόδου στην Α’ κατηγορία ως δευτεραθλητής. Συγκέντρωσε 54 βαθμούς έχοντας 17 νίκες τρεις ισοπαλίες και δύο ήττες και τέρματα 64-21. 

Στην έδρα του διατήρησε το αήττητο έχοντας σε έντεκα αγώνες δέκα νίκες και μια ισοπαλία.

ΡΕΠΟΡΤΑΖ: ΠΑΥΛΟΣ ΚΕΡΑΣΙΩΤΗΣ

Γαλανόπουλος: «Το στυλ του παιχνιδιού μας είναι άκρως ελκυστικό»

Ο πρωτεργάτης της επιτυχίας, του Κεραυνού, ο προπονητής μέχρι πρότινος της ομάδας Ηλίας Γαλανόπουλος, επισήμανε: «Ηταν μια πολύ κοπιαστική χρονιά με υψηλές απαιτήσεις αλλά και πολύ διάθεση από όλους μας. Η προσπάθεια που κατέβαλαν όλοι οι ποδοσφαιριστές ήταν συγκινητική. Υπέρβαλαν εαυτούς καθώς οι απαιτήσεις ήταν υψηλές και δεν αρμόζουν σε ομάδα ερασιτεχνικού επιπέδου θα έλεγα. Όλοι τους έκαναν στην άκρη την προσωπική τους ζωή αλλά και το ''εγώ'' τους και έθεσαν ως προτεραιότητα τον στόχο τον οποίο είχαν όνειρο ζωής, την άνοδο της ομάδας στην επόμενη κατηγορία. Οι μοναδικές δυσκολίες που είχαμε να αντιμετωπίσουμε φέτος και ήταν κάτι πρωτόγνωρο για όλους μας ήταν οι πολλοί τραυματισμοί με πολλούς διαφορετικούς τρόπους και ομολογώ ότι κάτι τέτοιο το συναντάς σπάνια. Αλλά ακόμα και οι τραυματίες έκαναν τα αδύνατα, δυνατά, για να επιστρέψουν όσο πιο γρήγορα γίνεται αλλά και όσο το δυνατόν πιο έτοιμοι διότι η επιθυμία τους ήταν να ολοκληρώσουν την σεζόν αγωνιζόμενοι μέσα στο γήπεδο. Στα θετικά η παραδοχή όλων των αντιπάλων μας για το στυλ παιχνιδιού μας το οποίο για την κατηγορία ήταν άκρως ελκυστικό και φυσικά θεωρώ ότι ήταν και ένας από τους βασικούς λόγους πέρα από την νοοτροπία νικητή που διακατείχε όλους τους παίκτες το οποίο μας έδωσε και την πολυπόθητη άνοδο. Καλό καλοκαίρι και καλή ξεκούραση σε όλους».

Κετσιτζίδης: «Ο στόχος επιτεύχθηκε»

Ο αντιπρόεδρος του Κεραυνού Ανδρέας Κετσιτζίδης για την άνοδο του συλλόγου στην Α’ κατηγορία, είπε: «Ξεκίνησε μια προσπάθεια από πέρσι. Φέτος έγινε δυνατή προσπάθεια και ήταν στόχος μας το Πρωτάθλημα και η άνοδος. Ημασταν όλη την χρονιά πρώτοι, όμως χάσαμε στον Σταυρό και μαζί και την πρωτιά. Πρωταρχικός μας στόχος ήταν η άνοδος και το πετύχαμε τέσσερις στροφές πριν το τέλος του πρωταθλήματος. Ο στόχος επιτεύχθηκε». Για τον Ηλία Γαλανόπουλο είπε: «Χρωστάμε πολλά στον Ηλία και σεβόμαστε την απόφασή του. Φεύγει ως φίλος και θα συνεχίσει ως φίλαθλος».

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.