Κεραυνός Αγ. Παύλου: Τεχνικός διευθυντής της ακαδημίας ο Θωμάς Ουζούνης

Metrosport Team23 Αυγούστου 2024

Ο Κεραυνός Αγίου Παύλου προχώρησε σε συνεργασία με τον Θωμά Ουζούνη, ο οποίος αναλαμβάνει τη θέση του τεχνικού διευθυντή της ακαδημίας.

 Ο κ. Ουζούνης είναι απόφοιτος του τμήματος ΤΕΦΑΑ ΔΠΘ και διαθέτει πολυετή εμπειρία στον χώρο του ποδοσφαίρου. Τα τελευταία χρόνια είχε αναλάβει τη θέση του υπευθύνου της ακαδημίας του Ηρακλή Έδεσσας, συμβάλλοντας καθοριστικά στην ανάπτυξη νέων ταλέντων. Με ένα αξιοσημείωτο υπόβαθρο τόσο ως ποδοσφαιριστής όσο και ως προπονητής, ο κ. Ουζούνης έχει εργαστεί με επιτυχία σε ανδρικές ομάδες, όπως ο Ακρίτας Σωσάνδρας και ο Μακεδονικός Έδεσσας, αλλά και σε αναπτυξιακές ηλικίες με ομάδες όπως η Ελπίδα Έδεσσας και ο Ηρακλής Έδεσσας. Η πλούσια εμπειρία του αναμένεται να συμβάλει καθοριστικά στην οργάνωση και τη διαρκή αναβάθμιση της λειτουργίας της ακαδημίας.

 Είμαστε βέβαιοι ότι ο κ. Ουζούνης θα συνεισφέρει σημαντικά στην επίτευξη των στόχων μας και στην ανάπτυξη των νεαρών ταλέντων μας. Του ευχόμαστε καλή αρχή και πολλές επιτυχίες στο νέο του ρόλο αναφέρουν οι ιθύνοντες του συλλόγου

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.