Κεραυνός Αγ. Παύλου: Διατήρησε το απόλυτο των βαθμών, νίκησε και την ΕΑ Καρατάσου

Metrosport Team28 Ιανουαρίου 2024

...Παρουσία αρκετών φιλάθλων για τα δεδομένα της Β κατηγορίας ο ΚΕΡΑΥΝΟΣ ΑΓ.ΠΑΥΛΟΥ δεν σκόνταψε ούτε στην έδρα της σκληροτράχηλης ΕΝ.ΑΝΘ.ΚΑΡΑΤΑΣΟΥ και πήρε την δέκατη νίκη του σε ισάριθμα παιχνίδια.

Εκμεταλευομενη η ομάδα του Ηλία Γαλανόπουλου το γρήγορο γκολ στο 4λ. με σουτ του Καφτανη και την αριθμητική υπεροχή στην συνέχεια πήρε ένα σημαντικό τρίποντο.

Το πρώτο ημίχρονο κύλησε με ελαφρά υπεροχή των γηπεδούχων οι οποίοι σε τρεις περιπτώσεις θα μπορούσαν είτε να ισοφαρίσουν είτε να περάσουν μπροστά στο σκορ αλλά βρήκαν απέναντι τους τον πολύ καλό Μπόνια.

Βέβαια σημαντικό ρόλο έπαιξε η δίκαιη αποβολή του Κωστόπουλου που δεν συγκράτησε τα νεύρα του και απώθησε τον γκολκίπερ των φιλοξενούμενων εκτός φάσεως με αποτέλεσμα να δεχτεί την κόκκινη στο 25 λ. ύστερα και από υπόδειξη του πρώτου βοηθού.

Στο δεύτερο ημίχρονο επικράτησε κατά κράτος ο. ΚΕΡΑΥΝΟΣ και στο 52λ. με ωραίο πλασέ ο Κακοχρήστος  έκανε το. 0--2.

Το τελικό 0--3 διαμορφώθηκε με τον Γιουρτζιδη στο 72λ. με ωραίο σουτ.

 Στο 76λ. είχαμε την δεύτερη κόκκινη για την ομάδα του κ.Βλασακιδη για έντονη διαμαρτυρία του Χαντζαριδη.

Δίκαιη επικράτηση για τον ΚΕΡΑΥΝΟ ΑΓ.ΠΑΥΛΟΥ ο. Οποίος έδειξε ότι διαθέτει μια πολύ καλά πειθαρχημένη και γυμνασμένη ομάδα και δίκαια βρίσκεται στην πρώτη θέση.

Από την άλλη πλευρά πολύ καλά στοιχεία έδειξε η ομάδα της ΕΝ..ΑΝΘ.ΚΑΡΑΤΑΣΟΥ αλλά πρέπει να συγκρατούν λίγο τα νεύρα τους. Αν έπαιζαν με έντεκα Παίκτες θα μπορούσαν να έχουν διαφορετικό αποτέλεσμα 

ΣΤ.Μ.



Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.