Κεραμυδά: «Για να πάμε τουαλέτα στο Καυτανζόγλειο πρέπει ο προπονητής μας να μας πάρει αγκαλιά»

Metrosport Team04 Ιουνίου 2024

Η κορυφαία αθλήτρια Παρα -Στίβου και έφορος Στίβου του ΠΑΟΚ, Τάνια Κεραμυδά, φιλοξενήθηκε στην εκπομπή "Στη Σέντρα" στο Metropolis 95.5 και σχολίασε όσα συνέβησαν στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα παρά-στίβου 2024, το οποίο πραγματοποιήθηκε στο Καυτανζόγλειο στάδιο της Θεσσαλονίκης, με κορυφαίους αθλητές ΑΜΕΑ της Ελλάδας να δίνουν το παρών σε μία διοργάνωση, η οποία συγκέντρωσε πολλά παράπονα.

Γονείς αθλητών κατήγγειλαν στο Metrosport.gr, πως οι εγκαταστάσεις του Δημοτικού Σταδίου ήταν σε απελπιστική κατάσταση με μεγάλες ελλείψεις, κενά μέχρι και... παραβάσεις, όπως για παράδειγμα τεχνητές ράμπες για τους αθλητές, οι οποίες ήταν κατασκευασμένες από παλέτες!

Αναλυτικά όσα είπε: «Εγώ κινούμαι με αμαξίδιο και βρέθηκα χθες στο γήπεδο. Το θέμα είναι να γίνει προσβάσιμος ο χώρος, η Εθνική Ομοσπονδία έκανε ό,τι μπορούσε για να είμαστε όσο το δυνατόν καλύτερα, από εκεί και πέρα χρειάζεται στήριξη και από άλλους φορείς.

Εκεί που κάναμε τις δοκιμαστικές βολές και προπονούμαστε, στον βοηθητικό χώρο, δεν υπήρχε ράμπα, οπότε ο προπονητής μας, μας ανεβοκατεβάζει με τα χέρια κάθε μέρα. Όταν πρέπει να πάω στην τουαλέτα ο προπονητής μας παίρνει αγκαλιά για να πάμε. 

Αυτές τις μέρες ήταν ανοιχτή η πίσω πόρτα, που από εκεί υπήρχε πρόσβαση να μπεις με το αμαξίδιο, αλλά για να πας στην τουαλέτα, έπρεπε να βγεις έξω από το γήπεδο και κάποιος να σε πάει, γιατί ήταν μεγάλη η ανηφόρα. Είναι θλιβερό.

Θα κρατήσω το θετικό ότι έχουν δρομολογηθεί κάποια πράγματα, τα περιμένω πάρα πολύ, όπως και οι υπόλοιποι συναθλητές μου».

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.