Κεντζιόρα: «Επιβάλλεται να είμαστε πιο συγκεντρωμένοι»

Κώστας Πετρωτός12 Αυγούστου 2024

Δεν πήρε ούτε δευτερόλεπτο χρόνου συμμετοχής στα δύο ματς με την Μπάνια Λούκα, όμως ο Τόμας Κεντζιόρα έπαιξε βασικός στη Σουηδία, δείχνοντας ότι είναι και πάλι εδώ, έτοιμος για να βοηθήσει τον ΠΑΟΚ. Ο Πολωνός αμυντικός μίλησε στη συνέντευξη Τύπου της Τούμπας για την αυριανή ρεβάνς με τη Μάλμε.

Αναφερόμενος στο επίπεδο που βρίσκεται ο Δικέφαλος και τι πρέπει να κάνει, είπε: «Πρέπει να είμαστε 100% ετοιμοι για να περάσουμε την Μάλμε και να περάσουμε στην επόμενη φάση μέχρι το League Stage του Champions League. Πιστεύω ότι ειμαστε έτοιμοι για να αντιμετωπίσουμε όλες τις δυσκολίες και να κερδίσουμε. Πρέπει να ειμαστε προετοιμασμένοι και να τα δώσουμε όλα».

Όσο για γκολ που δέχτηκε ο ΠΑΟΚ στη Σουηδία: «Κάποιες φορές γίνονται λάθη. Ειμαστε στο ξεκίνημα της σεζόν, ακόμα και αν ειμαστε η ίδια ομάδα ή οι ιδιοι παίκτες, συμβαίνουν λάθη. Πιστεύω ότι αρχής γενομένης θα είμαστε βελτιωμένοι στο θέμα της αμυνας, προκείται για ενα πολυ σημαντικό παιχνίδι».

Αναφερόμενος στην αντίπαλο του ΠΑΟΚ και το αν ο ίδιος αισθάνεται πια καλύτερα, σημείωσε: «Πάντα πρέπει να βελτιωνόμαστε. Επιβάλλεται να εμαστε πιο συγκεντρωμένοι στο αμυντικό κομμάτι, έχουμε δουλεψει πολύ πάνω σε αυτό. Δεχτήκαμε στο πρώτο ματς δυο γκολ απο στατικές φάσεις, πρέπει να ειμαστε πιο συγκεντρωμένοι και πιστευω ότι θα ειμαστε από το πρώτο λεπτό. Σε ότι αφορά εμένα, ειμαι μαζί με την ομάδα κανονικά εδώ και ένα μήνα και είμαι έτοιμος να αγωνιστώ και να βοηθήσω την ομάδα».

Τέλος ο Κεντζιόρα είπε για την αναγνώριση της παρουσίας του από τον κόσμο του ΠΑΟΚ: «Απλά κάνω την δουλειά μου. Προπονούμαι σκληρά κάε μέρα, δουλεύω σκληρά σε κάθε προπόνηση. Ειναι πολυ ωραιο να αποδίδω καλά στο γπεδο και ειμαι χαρούμενος να το αναγνωρίζουν οι οπαδοί μας. Ο στόχος μου ειναι να συνεχίσω να παίζω καλά και να βοηθάω την ομάδα όσο περισσότερο μπορώ».

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.