Κεντζιόρα: «Αν θέλεις το πρωτάθλημα πρέπει να κερδίζεις παιχνίδια σαν κι αυτά»

Metrosport Team19 Μαΐου 2024

Ο Τόμας Κεντζιόρα μίλησε στην κάμερα της Nova ενόψει του ντέρμπι Θεσσαλονίκης ανάμεσα στον Άρη και τον ΠΑΟΚ, (20:00, Live Metropolis 95.5 - Metrosport.gr), στο Κλεάνθης Βικελίδης, τονίζοντας πως αν θέλεις να γίνει πρωταθλητής πρέπει να κερδίζεις παιχνίδια όπως και το αποψινό.

Αναλυτικά όσα δήλωσε: «Είναι το τελευταίο παιχνίδι και πρέπει να κερδίσουμε. Είναι ένα πολύ μεγάλο ματς για μας, για όλη την πόλη και για το κλαμπ. Μπορούμε να πάρουμε το πρωτάθλημα και πρέπει να το πάρουμε. Κανείς δεν περίμενε στην αρχή της σεζόν ένα τέτοιο φινάλε στο σενάριο, αλλά είναι κάτι ωραίο ότι μπορούμε να πάρουμε τον τίτλο.

Αν θες να γίνεις πρωταθλητής πρέπει να κερδίζεις παιχνίδια σαν κι αυτά. Δεν σκεφτόμαστε κάτι άλλο. Είναι το τελευταίο παιχνίδι της σεζόν και πρέπει να πάμε εκεί και να πάρουμε τους τρεις βαθμούς. Η ομάδα που θα κερδίσει τις περισσότερες μονομαχίες θα κερδίσει και τον αγώνα».

Για την απουσία του τιμωρημένου Κωνσταντίνου Κουλιεράκη: «Θα έχω έναν διαφορετικό παρτενέρ, αλλά έχω εμπιστοσύνη στους συμπαίκτες μου και όποιον επιλέξει ο προπονητής είμαι σίγουρος πως θα κάνει καλό παιχνίδι».

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.