Καταγγελία για νηπιαγωγείο: Κούρεψαν με το ζόρι 5χρονο μαθητή επειδή δεν τους άρεσε το χτένισμα!

Metrosport Team29 Απριλίου 2024

Αποτροπιασμό προκαλεί το γεγονός ότι νηπιαγωγοί εκφόβισαν και κούρεψαν 5χρονο μαθητή, με τη μητέρα του ανήλικου να καταγγέλλει ότι το περιστατικό σημειώθηκε γιατί δεν τους άρεσε η κοτσίδα που έφερε το αγοράκι.

Σύμφωνα με την εκπομπή «LIVE NEWS», ο μικρός είναι μεγάλος θαυμαστής του Ντέιβιντ Μπέκαμ και θέλησε να κουρευτεί σαν τον ποδοσφαιριστή για την ημέρα των γενεθλίων του. 

Ωστόσο, η μητέρα του παιδιού κατήγγειλε ότι οι δασκάλες του νηπιαγωγείου τον κούρεψαν διά της βίας γιατί δεν συμφωνούσαν να έχει κοτσίδα.

«Όταν στρεσάρεται το παιδί και πιέζεται ψυχολογικά μου βγάζει ψυχοσωματικά. Πάω να του μαζέψω τα μαλλιά και με το που τα σηκώνω βλέπω ότι λείπουν τα μισά του μαλλιά», ανέφερε χαρακτηριστικά η μητέρα.

Μάλιστα, η ίδια σημείωσε ότι τα μαλλιά του παιδιού της δεν πιάνονταν όπως πριν γιατί κάποιος όσο ήταν στο σχολείο του τα έκοψε με ψαλίδι.

«Με ποιο δικαίωμα κουρέψατε το παιδί μου χωρίς να ενημερωθώ και να δώσω τη συγκατάθεσή μου; Είναι ψυχολογική και ουσιαστικά σωματική βία.

Το πρώτο περιστατικό είχε γίνει όταν ξεκίνησαν τα σχολεία, που είχε έρθει ο μικρός στο σπίτι με κόκκινο αυτάκι. Όταν τον ρώτησα γιατί πονάει το αυτάκι σου, μου είπε γιατί μου το τράβηξε η κυρία», είπε η μητέρα του παιδιού.

Την ίδια ώρα, ο Αλέξανδρος Κόπτσης, περιφερειακός διευθυντής εκπαίδευσης κεντρικής Μακεδονίας υποστήριξε ότι μέχρι στιγμής δεν έχει κατατεθεί καμία επίσημη και έγγραφη καταγγελία στην περιφερειακή διεύθυνση αλλά και στην αντίστοιχη διεύθυνση εκπαίδευσης.

Ωστόσο, από τη διεύθυνση εκπαίδευσης κεντρικής Μακεδονίας έχει ζητηθεί έκθεση συμβάντος κι έχει κινηθεί η διαδικασία προς διαπίστωση των γεγονότων.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.