Κελεσίδης: «Τσιφτσής… με κλειστά μάτια, τον ήθελα στον Ολυμπιακό»

Metrosport Team05 Ιουνίου 2024

Ο Παναγιώτης Κελεσίδης μίλησε στο Metropolis 95,5 FM και την εκπομπή «Στη Σέντρα» για την παραμονή του Τζολάκη στον Ολυμπιακό, τον συναγωνισμό με τον Πασχαλάκη και τον Τσιφτσή που παίρνει ο ΠΑΟΚ.

Ο βετεράνος γκολκίπερ του Ολυμπιακού αναφέρθηκε στην αγωνιστική παρουσία του Τζολάκη, τον συναγωνισμό του με τον Πασχαλάκη, τα θετικά και αρνητικά τους στοιχεία, όπως και για τον Τσιφτσή που αποκτά ο ΠΑΟΚ.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Παναγιώτης Κελεσίδης:

Για την καριέρα του από τις Σέρρες στον Ολυμπιακό: «Παραλίγο θα ήμουν στον ΠΑΟΚ, αλλά μπήκε ο Ολυμπιακός και πήγα εκεί. Στον ΠΑΟΚ ήταν τότε ο Απόστολος Σαββουλίδης και ο Χατζηιωάννου, καλός τερματοφύλακας. Το 1971-72 με είχε συμπάθεια τρομερή ο Παντελάκης».

Για τον Τζολάκη: «Υπάρχουν δύο γκολκίπερ στον Ολυμπιακό, ένα από τα καλύτερα αν όχι το καλύτερο δίδυμο στην Ελλάδα. Ο Τζολάκης δεν τον… έφαγε τον Πασχαλάκη. Δεν αμφισβητείται η αξία του Πασχαλάκη. Πήρε τη θέση. Έχει καλή ψυχολογία και έκανε καλά ματς ο Τζολάκης. Μπορεί να τον αντικαταστήσει ο Πασχαλάκης».

Για το δίλημμα Τζολάκης ή Πασχαλάκης: «Από τη μια μεριά είναι η πείρα και από την άλλη το μέλλον. Υπήρχαν προβλήματα και στους δύο στις εξόδους και νομίζω ακόμα υπάρχουν. Κάτω από τα δοκάρια νομίζω ο Πασχαλάκης είναι καλύτερος. Ο Τζολάκης ζει το παιχνίδι πολύ ήρεμα, βγαίνει πολύ καλά τώρα τελευταία στις εξόδους και έχει την ψυχολογία με το μέρος του, πετάει!».

Για τον Τσιφτσή που παίρνει ο ΠΑΟΚ αποκάλυψε: «Είπα σε ανύποπτο χρόνο προσέξτε Τζολάκη και Τσιφτσή. Μεγάλη επιτυχία που ο ΠΑΟΚ τον παίρνει, θα είναι καλό δίδυμο με τον Κοτάρσκι. Ο Κοτάρσκι είναι ο καλύτερος ξένος τερματοφύλακας στην Ελλάδα. Γι’ αυτό οι μεγάλες ομάδες χτίζονται όταν έχουν μεγάλους τερματοφύλακες.

Με κλειστά μάτια είναι καλή η κίνηση του Τσιφτσή. Τον ήθελα στον Ολυμπιακό. Όταν τον πήγα και τον δοκίμασαν στον Ολυμπιακό είπαν «καλός μεν αλλά θέλει δουλειά». Ε πάρτε τον να τον δουλέψετε. Εγώ τον είχα πάει, τυχαίνει ότι είναι βαφτιστήρι της ανιψιάς μου. Έφυγε από τον Ολυμπιακό, πήγε στην Τρίπολη και τώρα στον ΠΑΟΚ. Αν δεν τον… φάει τον Κοτάρσκι, θα είναι υπολογίσιμος».

Για τον Κουέστα που παραμένει στον Άρη: «Πολύ καλός τερματοφύλακας. Εμένα μ’ αρέσουν οι τσαμπουκάδες γκολκίπερ. Δεν έχει τον τσαμπουκά που έχει ο Πασχαλάκης, ο Τζολάκης και ο Κοτάρσκι. Στα τετ α τετ στις εξόδους και ψηλά, όταν βγαίνει με τσαμπουκά ο τερματοφύλακας μ’ αρέσει πολύ. Το ίδιο είπα όταν είδα τον Κοτάρσκι στο πρώτο του ματς».

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.