Σίριαλ με Κέιν: Συμφώνησαν Μπάγερν-Τότεναμ, οι Άγγλοι δεν τον άφηναν να πετάξει!

Metrosport Team11 Αυγούστου 2023

Αφήνει το νησί και ετοιμάζει βαλίτσες για Βαυαρία ο Χάρι Κέιν, αφού έχει συμφωνήσει σε όλα με τη Μπάγερν Μονάχου. Φυσικά οι Γερμανοί φρόντισαν να αφήσουν ευχαριστημένους και τους Άγγλους, με τα «σπιρούνια» να δίνουν το οκ στον Κέιν, προκείμενου να πετάξει στο Μόναχο και να ολοκληρώσει τη μεταγραφή του. Ωστόσο, λίγες ώρες μετά, εμφανίστηκε ξαφνικά νέο... εμπόδιο!

Συγκεκριμένα, όπως αποκάλυψε ο Φλόριαν Πλέτενμπεργκ του Sky Sport Γερμανίας, η Τότεναμ βάζει εμπόδια στη μεταγραφή και ανακάλεσε την άδεια του Κέιν να πετάξει. Την ίδια ώρα ο Άγγλος στράικερ περιμένει στο... αυτοκίνητο την τελική απόφαση των σπιρουνιών, που ζητούν περισσότερα χρήματα.

Μερικές ώρες πριν, μέσα από τα ρεπορτάζ της  «Athletic» και της «Bild», η μεταγραφή του Χάρι Κέιν από την Τότεναμ στην Μπάγερν Μονάχου θεωρούνταν δεδομένη και όλοι πίστευαν πως θα ολοκληρωθεί σήμερα,  Παρασκευή (11/08). 

Ο 30χρονος Άγγλος πήρε το πράσινο φως από τα «σπιρούνια», προκειμένου να ταξιδέψει στην Βαυαρία και να κινήσει όλες τις απαραίτητες διαδικασίες για να κλείσει και το τυπικό κομμάτι της μεταγραφής του. Οι δύο ομάδες τα είχαν βρει από την Πέμπτη (10/08) κι εκείνο που απέμενε ήταν το «ναι» του ποδοσφαιριστή στην γερμανική ομάδα. Ωστόσο, την τελευταία στιγμή άλλαξαν γνώμη και ανακάλεσαν την άδειά του να πετάξει.

Πάντως, οι Γερμανοί έχουν κλεισμένες τις ιατρικές τους εξετάσεις και περιμένουν από ώρα σε ώρα τον Άγγλο. Το μόνο σίγουρο είναι πως ο Χάρι Κέιν συμφώνησε τελικά κι εκείνος με την σειρά του με την Μπάγερν Μονάχου για συμβόλαιο τεσσάρων, με την μεταγραφή του να ξεπερνάει τα 100 εκατομμύρια ευρώ. 

Τελικά το Sky Sports μετέδωσε πως η άδεια ισχύει κανονικά, τίποτα δεν έχει αλλάξει στη συμφωνία της Τότεναμ με την Μπάγερν και επομένως ο διεθνής Άγγλος επιθετικός μπορεί να επιβιβαστεί στο αεροπλάνο.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.