Κεφαλογιάννη: Η αντίδραση on camera για τα δημοσιεύματα που αφορούν τον γάμο της

Metrosport Team30 Σεπτεμβρίου 2024

Μπαράζ ερωτήσεων για τις φήμες χωρισμού της από τον επί 3ετίας σύζυγό της δέχθηκε κατά την αποχώρησή της από το Ηρώδειο η Όλγα Κεφαλογιάννη.

Η Υπουργός Τουρισμού, η οποία έδωσε το «παρών» στην μεγάλη συναυλία για την Ίμβρο αρνήθηκε να απαντήσει σε οτιδήποτε κυκλοφορεί τα τελευταία εικοσιτετράωρα αναφορικά με τον γάμο και την προσωπική της ζωή, αρκούμενη να αναφερθεί στη σημασία της συναυλίας που διοργανώθηκε στο Ηρώδειο.

«Για την Ιαπωνία τα έχουμε πει όλα, τα έχουμε στείλει, τα έχετε δει. Έχουμε έρθει εδώ για κάτι πολύ σημαντικό, αυτή η συναυλία ήταν μια συναυλία για την Ίμβρο, είναι ό,τι σημαντικότερο μπορούσαμε να κάνουμε, πρέπει να είμαστε εδώ παρόντες όλοι, παρουσία και του Παναγιωτάτου.

Ήταν μια καταπληκτική βραδιά για έναν πολύ σημαντικό σκοπό. Δεν πρέπει κανείς να ξεχνάει την Ίμβρο και τις χαμένες πατρίδες, που είναι οι μη λησμονημένες πατρίδες, και πολύ σημαντικό που είδαμε τα παιδάκια», δήλωσε χαρακτηριστικά η Όλγα Κεφαλογιάννη.

Η δήλωση της Όλγας Κεφαλογιάννη

«Στην πολιτική μου διαδρομή υπήρξα πάντα ειλικρινής και δεν κρύφτηκα ποτέ, ακόμη και για θέματα που δεν αφορούν αμιγώς την πολιτική αλλά άπτονται της προσωπικής ή της οικογενειακής μου ζωής. Τις τελευταίες ημέρες αντιμετωπίζω κρίση στον γάμο μου.

Πρωταρχικό μέλημά μου είναι το συμφέρον των δύο παιδιών μου. Απευθύνω έκκληση να γίνει σεβαστή η ιδιωτικότητά τους και η προσωπική τους ζωή.

Σε αυτή τη δύσκολη στιγμή που βιώνω, παραμένω αφοσιωμένη στα παιδιά μου και στα υπηρεσιακά μου καθήκοντα».

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.