Keep calm και πιστοί στο πλάνο

Γιώργος Ζαΐρης16 Αυγούστου 2023

Το καθαρό μυαλό είναι η βάση για να μπορέσει ο ΠΑΟΚ να κυριαρχήσει αύριο απέναντι στην Χάιντουκ και να πάρει την πρόκριση για τα πλέι οφ του ConferenceLeague. «Να είμαστε ψύχραιμοι και πιστοί στο πλάνο μας» τονίζει συνεχώς στους ποδοσφαιριστές του ο Ραζβάν Λουτσέσκου. Γνωρίζει πολύ καλά πως η κατάμεστη Τούμπα θα είναι ο 12ος ποδοσφαιριστής της ομάδας αλλά θέλει από τους δικούς του παίκτες αυτός ο ενθουσιασμός να μην τους παρασύρει κάτι που θα προκαλέσει λάθη τα οποία ο ΠΑΟΚ μπορεί να πληρώσει καθαρά.

Ο Δικέφαλος όπως έδειξε και στο πρώτο ματς, έχει τις δυνατότητες να αποκλείσει την Χάιντουκ αρκεί φυσικά να σκοράρει και παράλληλα να μην προσφέρει «δώρα» στον Λιβάγια και στην παρέα του. Αυτό τόνισε και σε δηλώσεις του σε ΜΜΕ της Κροατίας ο Στέφαν Σβαμπ: «Η ομάδα που θα κάνει τα λιγότερα λάθη θα περάσει. Εμείς είμαστε αισιόδοξοι ότι θα τα καταφέρουμε. Σεβόμαστε τον αντίπαλο, αλλά είμαστε και αρκετά σίγουροι ότι μπορούμε να κερδίσουμε τον αγώνα στη Θεσσαλονίκη».

Στις σκέψεις του Λουτσέσκου είναι να δώσει φανέλα βασικού εκ νέου στον Χάρη Τσιγγάρα που αναδείχθηκε MVP της πρώτης αναμέτρησης ενώ τόσο ο Οζντόεφ όσο και ο Σαμάτα αναμένεται να είναι στην ενδεκάδα, για μια θέση στην οποία παλεύουν ο Τάισον με τον Νάρεϊ αφού όλες οι άλλες είναι γνωστές.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.