Κώστας Μπόατεγκ: Ποιος είναι ο 18χρονος Γκανέζος του ΠΟ Ξηροκρήνης

Metrosport Team15 Οκτωβρίου 2024

Καλή αρχή έκανε ο ΠΟ Ξηροκρήνης στο πρωτάθλημα του πρώτου ομίλου της Α’ κατηγορίας της ΕΠΣ Μακεδονίας έχοντας στις πέντε πρώτες αγωνιστικές  τρεις νίκες και δύο ισοπαλίες.

Πρώτος είναι ο Μακεδονικός ερασιτέχνης με 15 βαθμούς που όμως δεν έχει δικαίωμα ανόδου και ακολουθεί η Ομόνοια Σίνδου με 12 βαθμούς και ο ΠΟ Ξηροκρήνης με 11 βαθμούς. Ο προπονητής του ΠΟΞ, Θόδωρος Κεχαΐδης, για την ομάδα του, αλλά και τον ταλαντούχο ποδοσφαιριστή της ομάδας, Κώστα Μπόατεγκ, επισήμανε:

«Είμαι ευχαριστημένος από τη συγκομιδή των βαθμών στις πέντε πρώτες αγωνιστικές και την ψυχή που δείχνουν τα παιδιά, καθώς γυρίσαμε τέσσερα παιχνίδια, από τα πέντε που δώσαμε, παίρνοντας είτε την ισοπαλία είτε τους τρεις βαθμούς της νίκης».

Για τον 18χρονο Γκανέζο μεσοεπιθετικό, Μπόατεγκ, τόνισε: «Είναι παίκτης της ομάδας από το 2018. Τον είχα και στην Κ16 και στην Κ17. Το μεγαλύτερο προσόν του πέρα από το ταλέντο του είναι η προσωπικότητα του και ο χαρακτήρας του. Πιστεύω, ότι θα πάει ψηλότερα. Υπήρξε ενδιαφέρον από ομάδες Κ19 ΠΑΕ,  αλλά και άλλες ομάδες της ΕΠΣΜ. Πρόκειται για παίκτη απρόβλεπτο, για τους αντιπάλους του».

Να αναφέρουμε ότι μετά τη συμπλήρωση της πέμπτης αγωνιστικής ο Μπόατεγκ έχει πετύχει πέντε γκολ και είναι δεύτερος σκόρερ στον πρώτο όμιλο της Α' ΕΠΣΜ μαζί με τον Λαζαρίδη, πίσω από τον Φαρμάκη που έχει πετύχει επτά γκολ.

Για τον πρώτο όμιλο ο προπονητής του ΠΟΞ Θόδωρος Κεχαΐδης τόνισε: «Η Ομόνοια Σίνδου έχει πολύ καλό υλικό, ομοιογενές σύνολο η Δόξα Ρετζικίου, η Νεάπολη μπορεί να φτάσει στην τριάδα αν και δεν ξεκίνησε καλά, αλλά και η Νικόπολη έχει καλή ομάδα. Οσο για εμάς έχουμε πολύ καλό κλίμα, δουλεύουν τα παιδιά, έχουν όρεξη στις προπονήσεις και παλεύουν τα παιχνίδια μέχρι το τέλος. Στόχος μας είναι να τερματίσουμε όσο πιο ψηλά γίνεται»





Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.