Κεχαγιάς για Θυμιάνη: «Μπορεί να γίνει στόπερ από αυτά που μπορείς να εμπιστευτείς»

Metrosport Team05 Σεπτεμβρίου 2024

Για την περίπτωση του νέου παίκτη του ΠΑΟΚ, Κωνσταντίνου Θυμιάνη, μίλησε ο έμπειρος τεχνικός, Νίκος Κεχαγιάς, στο Metropolis 95.5 και στην εκπομπή «Τρίτο Ημίχρονο». 

«Βλέποντας τον Θυμιάνη στις μεικτές έπαιζε σαν αμυντικό χαφ. Στις ακαδημίες της Ξάνθης πήρε παιχνίδια και μετέπειτα όταν ανέβηκε στη μεγάλη ομάδα έπαιζε σαν αμυντικό χαφ. Τα χαρακτηριστικά του είναι ότι μπορεί να ανταποκριθεί σαν αμυντικό χαφ αλλά τα χαρακτηριστικά του ταίριαζαν σε αυτά του στόπερ. 

Σαν χαφ δεν υποδεχόταν σωστά την μπάλα όταν έπαιζε με πλάτη. Δοκιμάστηκε ως στόπερ και άρχισε να εξελίσσεται και ανταποκρίθηκε σε μεγάλο βαθμό. 

Πέρυσι έδειξε στις Σέρρες ότι μπορεί να ανταποκριθεί σε υψηλό επίπεδο. Ο χρόνος θα είναι σύμμαχος του και είναι μια ομάδα που ποντάρει στους νέους παίκτες. Μπορεί να γίνει στόπερ από αυτά που μπορείς να εμπιστευτείς. Θέλει χρόνο ώστε να μπορεί να ανταποκριθεί, να μπει μέσα και να κάνει ένα καλό παιχνίδι.

Παιχνίδι με παιχνίδι θα βελτιώνεται και θα γίνει μια λύση που μπορεί να την εμπιστευτεί η ομάδα και ο προπονητής. Διαβάζει πολύ καλά τη φάση, είναι αρκετά ταχυδυναμικός και είναι και καλός στο ψηλό παιχνίδι».

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.