«Καυτή» διαπραγμάτευση ΠΑΟΚ-Γκαμπιαντίνι, τι θα κρίνει τη συμφωνία

Metrosport Team16 Ιουνίου 2023

Η υπόθεση του φορ «καίει» τον ΠΑΟΚ από την αρχή της μεταγραφικής περιόδου και σε αυτή έχει εστιάσει περισσότερο από κάθε άλλη η ΠΑΕ και πιο συγκεκριμένα ο Ζοσέ Μπότο που έχει ανοιχτή γραμμή επικοινωνίας με τους υποψήφιους στόχους.

Σύμφωνα με όσα αποκάλυψε ο Κώστας Πετρωτός στην εκπομπή «Τρίτο Ημίχρονο» στο Metropolis 95,5, τις τελευταίες ώρες έχει δοθεί προτεραιότητα στις επαφές με την πλευρά του Μανόλο Γκαμπιαντίνι, καθώς υπάρχουν σοβαρές πιθανότητες ο ΠΑΟΚ να φτάσει σε συμφωνία με τον 31χρονο Ιταλό επιθετικό της Σαμπντόρια.

Καταρχήν, ο ατζέντης του παίκτη διαβεβαιώνει ότι ο παίκτης μπορεί να φύγει ως ελεύθερος από την ομάδα της Γένοβας (με την οποία έχει συμβόλαιο ως το 2026) και δεν θα χρειαστεί ο ΠΑΟΚ να δώσει χρήματα επιπλέον της αμοιβής του ύψους 1,86μ επιθετικού.

Ο ΠΑΟΚ καλύπτει τα οικονομικά «θέλω» του Γκαμπιαντίνι που φτάνουν περίπου στο 1,5 εκατομμύριο ευρώ ετησίως και το κρίσιμο στοιχείο είναι η χρονική διάρκεια του συμβολαίου.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες που μεταδόθηκαν, ο ΠΑΟΚ προτείνει συμβόλαιο 2+1 ετών, ενώ ο παίκτης για να προχωρήσει την διαδικασία λύσης της συνεργασίας του θέλει κλειστό τριετές.

Στα γραφεία της Τούμπας περιμένουν την απάντηση του Ιταλού μέσω του ατζέντη του, την ώρα που στην Ιταλία τα ρεπορτάζ θέλουν τον Γκαμπιαντίνι να συζητά με την Σαμπντόρια για αναπροσαρμογή του συμβολαίου του και παράλληλα να έχει στα χέρια του και πρόταση από την Κάλιαρι του Κλαούντιο Ρανιέρι με τον οποίο διατηρεί άριστη σχέση.

Ήταν μεγάλες οι απαιτήσεις του Ντιάν

Υπάρχει και ένα τελευταίο στοιχείο που προκύπτει για την υπόθεση φορ και εξηγεί γιατί ο ΠΑΟΚ έχει εστιάσει στον Γκαμπιαντίνι, Ο Σενεγαλέζος Εμπαγιέ Ντιάν με τον οποίο επίσης μιλά ο Δικέφαλος, όπως δήλωσε και ο ίδιος στην εφημερίδα «Metrosport», απαίτησε ένα πολύ υψηλό συμβόλαιο, πολύ πάνω από αυτά που ήθελε να δώσει ο ΠΑΟΚ.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.