Καυστική Κοσιώνη για το ποσοστό του Δούκα στην Αθήνα

Metrosport Team07 Οκτωβρίου 2024

H Σία Κοσιώνη σχολίασε τα αποτελέσματα του Χάρη Δούκα στην Αθήνα, όσον αφορά τα εσωκομματικά αποτελέσματα του πρώτου γύρου της εκλογικής διαδικασίας στο ΠΑΣΟΚ και ήταν κάπως.... καυστική.

Στη βραδιά του ΣΚΑΪ για την εκλογική αναμέτρηση για την προεδρία του ΠΑΣΟΚ η παρουσιάστρια είχε κεντρικό ρόλο στην εκπομπή και, κάποια στιγμή, δεν έκρυψε on air την έκπληξή της, λέγοντας:

Για τον κ. Δούκα δεν περίμενες μεγαλύτερο ποσοστό στην Αττική; Με δεδομένο ότι είναι εκλεγμένος δήμαρχος Αθηναίων», σημείωσε απευθυνόμενη στον συνάδελφο της, Παναγιώτη Λαμψιά, όταν είδε την κάρτα με το 23,7% της ενσωμάτωσης των αποτελεσμάτων για τον νομό Αττικής.

 Στη συνέχεια, όταν η ενσωμάτωση των αποτελεσμάτων είχε φτάσει περίπου στο 88,5%, η Σία Κοσιώνη επανήλθε στα ποσοστά του νομού Αττικής με μια νέα ιδιαίτερη αναφορά στον δήμαρχο Αθηναίων και υποψήφιο πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ, Χάρη Δούκα.

 «Η δύναμη του κ. Δούκα είναι στην περιφέρεια, δεν ξέρω που ακριβώς στην περιφέρεια, το επισήμανε πριν πολύ σωστά ο Βασίλης Χιώτης γιατί δεν είναι ούτε στην Κρήτη ούτε στην Θεσσαλονίκη όπου έχουμε στοιχεία. Η δύναμη του κ. Γερουλάνου είναι στην Αττική, όπου ο κ. Δούκας στην Αττική, δήμαρχος Αθηναίων ο κ. Δούκας, στην Αττική ξαναλέω, είναι τέταρτος. Έχει πολύ μεγάλο ενδιαφέρον να δούμε και τα στοιχεία της Α’ Αθήνας που είναι εκεί που τον τίμησε ο ελληνικός λαός, να δούμε ποια είναι η επίδοση του. Προσφέρεται προς άλλου είδους συμπεράσματα αυτό το ποσοστό προφανώς» είπε η Σία Κοσιώνη

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.