Καύσωνας: Πώς θα λειτουργήσουν τα σχολεία στη Θεσσαλονίκη

Metrosport Team11 Ιουνίου 2024

Ανατροπή στο ωράριο λειτουργίας των νηπιαγωγείων και των δημοτικών σχολείων του Δήμου Θεσσαλονίκης λόγω του καύσωνα που αναμένεται να πλήξει τις επόμενες ημέρες το σύνολο της χώρας.

Σύμφωνα με όσα αναφέρει η σχετική ανακοίνωση του Δήμου Θεσσαλονίκης, με απόφαση του Δημάρχου Στέλιου Αγγελούδη, τα νηπιαγωγεία και δημοτικά σχολεία του δήμου Θεσσαλονίκης θα λειτουργήσουν την Τετάρτη 12 και την Πέμπτη 13 Ιουνίου μέχρι τις 11.30 π.μ. εξαιτίας των αυξημένων θερμοκρασιών που προβλέπονται. 

 «Προκειμένου να μη διαταραχθεί ο οικογενειακός προγραμματισμός τα σχολεία θα λειτουργήσουν με προσωπικό ασφαλείας. Παρακαλούνται οι γονείς να επικοινωνήσουν με τους διευθυντές των σχολείων ώστε να δηλώσουν περιπτώσεις αδυναμίας παραλαβής των παιδιών τους στην προγραμματισμένη ώρα», σημειώνεται σε σχετική ενημέρωση.

Τι ισχύει στους άλλους Δήμους της Π.Ε. Θεσσαλονίκης

Σε ό,τι αφορά τους υπόλοιπους Δήμους της Περιφερειακής Ενότητας Θεσσαλονίκης, στη συντριπτική τους πλειοψηφία τα σχολεία θα λειτουργήσουν κανονικά τόσο την Τετάρτη (12/6) όσο και την Πέμπτη (13/6).

Μοναδικές εξαιρέσεις ο Δήμος Αμπελοκήπων-Μενεμένης όπου τα σχολεία (δημοτικά-νηπιαγωγεία) δεν θα λειτουργήσουν καθόλου, ενώ το ίδιο θα ισχύσει και στον Δήμο Δέλτα.

Στον Δήμο Λαγκαδά, τα νηπιαγωγεία και τα δημοτικά σχολεία θα λειτουργήσουν έως τις 11:00.

Στον Δήμο Κορδελιού-Ευόσμου, τα νηπιαγωγεία το ΕΕΕΕΚ Ελευθερίου – Κορδελιού θα λειτουργήσουν έως τις 11. Τα δημοτικά σχολεία θα λειτουργήσουν έως τις 11:30. Κλειστό θα παραμείνει την Τετάρτη και την Πέμπτη το 25ο Δημοτικό Σχολείο Ευόσμου.

Σε όλους τους υπόλοιπους Δήμους, τα σχολεία θα λειτουργήσουν με το κανονικό τους ωράριο.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.