Καυγάς Σιμεόνε-Βινίσιους στο Ατλέτικο-Ρεάλ (vid)

Metrosport Team19 Ιανουαρίου 2024

Καυγάς έγινε μεταξύ του Βινίσιους και του Ντιέγκο Σιμεόνε μετά το τέλος του ντέρμπι Κυπέλλου της Μαδρίτης ανάμεσα στην Ατλέτικο και τη Ρεάλ.

Οι «ροχιμπλάνκος» επικράτησαν της «βασίλισσας» με 4-2 στην παράταση (2-2 κανονική διάρκεια) στο «Metropolitano» και πήραν μία μικρή «ρεβάνς» για τον προ ημερών αποκλεισμό τους στο Σούπερ Καπ.

Μετά τη λήξη του αγώνα, και ενώ άπαντες ήταν… στους 200 σφυγμούς, ο Βραζιλιάνος άσος και ο Αργεντινός τεχνικός είχαν έναν πολύ έντονο διάλογο και παραλίγο να έρθουν και στα χέρια. Με την παρέμβαση των ψυχραιμοτέρων, η κατάσταση δεν ξέφυγε περαιτέρω.

Ο Σιμεόνε ρωτήθηκε για το συμβάν στη συνέντευξη Τύπου και προτίμησε να μην δώσει συνέχεια λέγοντας: «Ουδέν σχόλιο».

«Δεν θέλω να μιλήσω γι' αυτό, δεν το έχω δει» είπε από την πλευρά του ο Κάρλο Αντσελότι.

Πάντως η Ρεάλ Μαδρίτης εξέφρασε έντονα παράπονα για τη διαιτησία, όπως φάνηκε και από τα σχόλια που έγιναν μετά την αναμέτρηση στο επίσημο κανάλι της.

«Το Κύπελλο είναι τριτοκοσμικό. Έκαναν εννέα φάουλ στο πρώτο ημίχρονο και δεν έδωσαν ούτε κίτρινη κάρτα. Από το πρώτο ημίχρονο έβλεπες τη διάθεση του διαιτητή. Ο Ντε Πολ έπρεπε να είχε αποβληθεί και αυτό που έκαναν στον Μπραχίμ και τον Βινίσιους είναι απαράδεκτο. Και δεν έχουν δείξει ούτε ένα ριπλέι. Είναι απαράδεκτο να νομιμοποιείται το ξύλο της Ατλέτικο εναντίον των παικτών της Ρεάλ. Αυτό που συνέβη ήταν ντροπιαστικό. Ας θυμηθούμε ότι ο Κουάντρα Φερνάντεθ είναι ο Κλος Γκόμεζ της Ατλέτικο Μαδρίτης. Με τον Κλος Γκόμεθ η Μπαρτσελόνα δεν έχασε ποτέ, είναι ο άνθρωπος που διαχειρίζεται το VAR, ενώ με τον Κουάντρα Φερνάντεθ η διαιτησία ήταν απαράδεκτη» ακούστηκε, μεταξύ άλλων.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.