Καβγάς Ξιαρχό με Καλλίδη στο Cebebrity: «Είσαι πολύ γελοίος» - «Τεμπέλη είσαι ένα τίποτα»

Metrosport Team30 Νοεμβρίου 2023

Μια κουβέντα για το ποιος είναι ο αρχηγός της ομάδας στο I'm a celebrity, η οποία κατέληξε σε χαρακτηρισμούς και ειρωνίες ανάμεσα στον Τάσο Ξιαρχό και τον Πάνο Καλίδη το βράδυ της Τετάρτης 29/11.

Από τη συζήτηση στις βαριές κουβέντες κατέληξαν ο Τάσος Ξιαρχό με τον Πάνο Καλίδη στον Άγιο Δομίνικο: «Αχ, δεν σε μπορώ, Πάνο. Είσαι σαν δωδεκάμιση χρονών», ξεκίνησε ο Τάσος Ξιαρχό όταν ρώτησε ποιος είναι ο αρχηγός της κίτρινης ομάδας.

Ενώ ο Πάνος Καλίδης του είπε: «Εγώ ανάγκη από αρχηγίες δεν έχω, αντράκι μου. Να μπω μέσα και να κοκορεύομαι ότι είμαι ο αρχηγός; Μην ειρωνεύεσαι... Ειρωνεύεσαι και δεν μου αρέσει». Και ο Ξιαρχό συνέχισε: «Είσαι ψεύτης. Ούτε αρχηγός δεν μπορείς να είσαι ρε! Ξέρεις πώς έχεις γίνει αρχηγός; Χάρη σε μένα», τόνισε στον τραγουδιστή.

«Τάσο, πάρε από δω τα μούτρα σου, γιατί μου χαλάς την καθημερινότητα. Είσαι πολύ γελοίος ώρες-ώρες, σε λυπάμαι. Μόνο με την πλάτη μου θα μιλάς από δω και πέρα», αποκρίθηκε ο Καλίδης, για να του απαντήσει ο χορευτής: «Ούτε ένα βελάκι δεν μπορείς να πετύχεις, θέλεις να γίνεις και αρχηγός... Με τη μύτη ξεβίδωσες 4 αστέρια και νομίζεις ότι κάτι έκανες. Ο Πινόκιο το κάνει αυτό» και όταν ο Καλίδης είπε πως δεν του κάνει έκπληξη η συμπειφορά του, ο Ξιαρχό τον χαρακτήρισε δωροσακούλα και δωροέκπληξη από το περίπτερο.

«Έχεις μεγάλη ιδέα για τον εαυτό σου, χορευτή, ε χορευτή!», εξακολουθησε ο Πάνος Καλίδης και στο τέλος ο Ξιαρχό πρόσθεσε: «Με είπες χορευτή και τι πρέπει να κάνω; Ναι, δεν είμαι μαγείρισσα, τι να κάνω; Μαγείρισσα έχω γίνει για να σε ταΐζω κάθε μέρα, απ’ τα χέρια μου τρως, τεμπέλη, ε τεμπέλη».

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook
Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.