Καβάλα: Στροφή στο κύπελλο-Νέα Εθνικού Ν. Κεραμιδίου-Καμπανιακού

Χρήστος Λιάπης08 Οκτωβρίου 2024


Στροφή και πάλι στο Κύπελλο Ελλάδος για την Καβάλα η οποία το μεσημέρι της Τετάρτης (15:00) υποδέχεται τον Αστέρα Τρίπολης για την Δ’ Φάση του θεσμού.

Σας περιμένουμε όλους στο “Ανθή Καραγιάννη” ώστε όλοι μαζί να δώσουμε την ώθηση στην ομάδα μας σε μια μεγάλη πρόκριση κόντρα στον ισχυρό Αστέρα Τρίπολης. Όλοι μαζί για την πρόκριση. Φέτος όλη η Καβάλα παίζει μαζί» αναφέρουν οι ιθύνοντες του συλλόγου

Εθνικός Ν. Κεραμιδίου

Ξεκίνησε η προετοιμασία της ομάδας ενόψει της 4ης αγωνιστικής με αντίπαλο τον Διαγόρα Ρόδου στο Ά ΔΑΚ.

Είναι το 2ο συνεχόμενο εντός έδρας παιχνίδι και έχει ορισθεί να διεξαχθεί την Κυριακή 13 Οκτωβρίου στις 15:00.

Πριν ξεκινήσει η προπόνηση τους ποδοσφαιριστές μίλησε ο υπεύθυνος του διοικητικού σχήματος Στέλιος Καλαϊτζίδης και στην συνέχεια άπαντες μπήκαν στα βοηθητικά γήπεδα των εγκαταστάσεων του συλλόγου στο Νέο Κεραμίδι.

Ο Γιώργος Κυριαζής και οι συνεργάτες του έδωσαν περισσότερο χρόνο δουλειάς σε αυτούς που πήραν λιγότερο χρόνο συμμετοχής με την ΑΕΛ ή δεν αγωνίστηκαν καθόλου, ενώ όσοι έπαιξαν όλο το παιχνίδι ακολούθησαν πρόγραμμα αποθεραπείας.

Τέλος, μόνοι τους έτρεξαν οι Σάββας Σιατραβάνης, Βασίλης Μπούζας και Παναγιώτης Μπάλλας που απουσίασαν λόγω τραυματισμών απο την Σαββατιάτικη αναμέτρηση με την Λάρισα και μπήκαν με ατομικό πρόγραμμα στην προετοιμασία της εβδομάδας



Καμπανιακός

Οι Κόκκινοι της Χαλάστρας έφυγαν από το νησί των ιπποτών με τους τρεις βαθμούς της νίκης σκαρφαλώνοντας στην τρίτη θέση του βαθμολογικού πίνακα της Super League 2 μετά και την ολοκλήρωση της τρίτης αγωνιστικής.

Οι ποδοσφαιριστές του Κώστα Γεωργιάδη πραγματοποίησαν μια μεστή εμφάνιση, προηγήθηκαν προς το τέλος του πρώτου ημιχρόνου και διαχειρίστηκαν υποδειγματικά το υπέρ τους σκορ κινδυνεύοντας ελάχιστα από τον αντίπαλό τους.

Από σήμερα κιόλας ξεκινάει η προετοιμασία για το παιχνίδι της επόμενης αγωνιστικής με τον ΠΑΟΚ Β το οποίο είναι προγραμματισμένο να διεξαχθεί την Παρασκευή στις 16.00 στο γήπεδο του Καμπανιακού.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.