Καβάλα: Κοντά στην απόκτηση του Μπαστακού

Metrosport Team21 Ιουλίου 2024

Ρεπορτάζ: Παύλος Κερασιώτης

 Η Καβάλα προχωράει τον σχεδιασμό της για τη νέα χρονιά που θα την βρει στη Super League 2

 O ΑΟΚ μετά τις ανανεώσεις των Μέτσε, Παπαδόπουλου, Α. Δερμιτζάκη, Π. Δερμιτζάκη, Δαλιανόπουλου, Γκέκα αλλά και τις προσθήκες των Πόποβιτς και Γαβριηλίδη, είναι έτοιμος να ολοκληρώσει ακόμη μια μεταγραφή. Ο λόγος για τον Μιχάλη Μπαστακό. 

Οι δύο πλευρές βρίσκονται σε προχωρημένες επαφές και όλα δείχνουν ότι τη νέα χρονιά θα συνεργαστούν. Ο ύψους 1,96 μ. επιθετικός ξεκίνησε την καριέρα του από τον ΑΟ Φαραί, απ' όπου το 2011 μετακινήθηκε στα τμήματα υποδομής του Ατρόμητου Αθηνών. Το 2014 χρίστηκε διεθνής με την Εθνική Νέων, ενώ το 2015 υπέγραψε το πρώτο του επαγγελματικό συμβόλαιο. Το ντεμπούτο του στην Super League το πραγματοποίησε στις 2 Νοεμβρίου του ίδιου έτους, απέναντι στον Ηρακλή. 

Στην ομάδα της Θεσσαλονίκης αγωνίστηκε ως δανεικός την σεζόν 2016-17, και ακολούθησαν ο Αρης, ο Λεβαδειακός, η Παναχαϊκή, ο Απόλλων Λάρισας, ο Διαγόρας Ρόδου, ξανά ο Ηρακλής, η Ηλιούπολη και το Αιγάλεω το δεύτερο μισό της περασμένης σεζόν. Συνολικά στην καριέρα του ο Μπαστακός, ο οποίος διακρίνεται για την επιθετική του οξυδέρκεια, μετράει 168 συμμετοχές και 30 γκολ σε Super League, Super League 2 και Football League.

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.