Καβάλα: Φινάλε με Καβακά, φαβορί ο Αμανατίδης

Metrosport Team13 Ιουνίου 2024

 Η επιτυχημένη συνεργασία της Καβάλας με τον Έλληνα προπονητή Τιμόθεο Καβακά δεν θα συνεχιστεί. «Ο ΑΟΚ αλλάζει προπονητή. Ο κόσμος θα ενημερωθεί σύντομα, μπορεί και πριν την ημερομηνία της γενικής συνελεύσης να έχει ανακοινωθεί», ανέφερε χαρακτηριστικά στο Ραδιόφωνο της Πρωινής ο πρόεδρος του Ερασιτέχνη ΑΟ Καβάλα, Αντώνης Αντωνίου.

 Ο Τίμος Καβακάς είχε αναλάβει τον ΑΟΚ το προηγούμενο καλοκαίρι και την άνοδο στη Σούπερ Λιγκ 2 και την κατάκτηση του Κυπέλλου ΕΠΣ Καβάλας. Φαβορί ο Αμανατίδης Δυνατά για τον πάγκο της Καβάλας παίζει το όνομα του Περικλή Αμανατίδη, πρώην τεχνικού του Ηρακλή την περασμένη αγωνιστική περίοδο. Ο έμπειρος τεχνικός εκτός του Ηρακλή έχει εργαστεί, μεταξύ άλλων, σε Καλαμάτα, Νίκη Βόλου, Αγροτικό Αστέρα, ΠΑΣ Γιάννινα, Καλλιθέα, Αναγέννηση Καρδίτσας, Τρίκαλα, Ολυμπιακό Βόλου και Πανσερραϊκό.

 ΓΣ στην Καβάλα 

 Γενική συνέλευση για την Τετάρτη 19/6 (20.00 στο ξενοδοχείο GALAXY) προκήρυξε ο ΑΟ Καβάλα. Ο Ερασιτέχνης καλεί τα τακτικά μέλη να παραστούν, με βασικά θέματα τη λογοδοσία και απολογισμό του Δ.Σ., την ονομασία της υπό σύστασης «γαλάζιας» ΠΑΕ και τον καθορισμό ύψους μετοχικού κεφαλαίου και τιμής ανά μετοχή, αλλά και την εκλογή πενταμελούς επιτροπής, αρμόδιας για την υπό σύσταση Π.Α.Ε., που θα συμμετέχει στο πρωτάθλημα της Super League 2.

Ρεπορτάζ: Παύλος Κερασιώτης

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.