Κατσουράνης: «Ελπίζω μια ελληνική ομάδα να είναι στον τελικό»

Metrosport Team23 Φεβρουαρίου 2024

Ο Κώστας Κατσουράνης που ήταν ο καλεσμένος στην κλήρωση της φάσης των 16» του Conference League, σε δηλώσεις που έκανε πριν «βουτήξει» το χέρι του στη γυάλα της κλήρωσης, ευχήθηκε να είναι μια ελληνική ομάδα στον τελικό της OPAP Arena αναφέροντας παράλληλα πως είναι τιμή για την Ελλάδα να φιλοξενεί ένα τέτοιο παιχνίδι.

Από την στιγμή που ο φετινός τελικός του Conference League θα διεξαχθεί στην Ελλάδα και την OPAP Arena, η UEFA στην σημερινή κλήρωση της φάσης των «16» είχε καλεσμένο τον Κώστα Κατσουράνη. Ο παλαίμαχος διεθνής μέσος ήταν αυτός που έκανε την κλήρωση με τον ΠΑΟΚ να πέφτει πάνω στην Ντινάμο Ζάγκρεμπ και τον Ολυμπιακό στην Μακάμπι Τελ Αβίβ.

Πριν την διαδικασία της κλήρωσης ο Κώστας Κατσουράνης δήλωσε χαρακτηριστικά πως: «Καλή τύχη σε όλες τις ομάδες. Ελπίζω μια ελληνική ομάδα να είναι στον τελικό. Είναι μόλις 16 ομάδες. Όλη η Αθήνα περιμένει αυτόν τον τελικό, σε ένα πολύ ωραίο γήπεδο, είναι τιμή για την Ελλάδα.

Είναι κάτι ξεχωριστό, τα συναισθήματα πολύ υψηλά να παίζεις σε μεγάλες διοργανώσεις. Παίζεις με ομάδες από την Αγγλία, πηγαίνεις σε φανταστικά γήπεδα…».


Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube


Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.