Κατσίβελης: «Σημαντικό το παιχνίδι με ΑΕΚ-Χρειαζόμαστε την ώθηση του κόσμου μας»

Metrosport Team25 Οκτωβρίου 2024

Το δεύτερο συνεχόμενο εντός έδρας παιχνίδι είναι προ των πυλών για τον μπασκετικό ΠΑΟΚ, που αντιμετωπίζει το Σάββατο (26/10 στις 17:00) την ΑΕΚ Betsson για την 4η αγωνιστική της Stoiximan GBL. Είναι ένα ακόμη πολύ σημαντικό παιχνίδι για τον Δικέφαλο, που θέλει να επιστρέψει στις νίκες μετά την ήττα από τον Πανιώνιο.

Στο χρόνο που είχε στη διάθεσή του ο κόουτς Καντσελιέρι, έδωσε έμφαση στην τακτική, ενώ την ίδια στιγμή με εντατικά μαθήματα ξεκίνησε και η ενσωμάτωση του Αλεξάνδρου Αντετοκούνμπο στην ομάδα.

Ο αρχηγός του ΠΑΟΚ, Δημήτρης Κατσίβελης, αναφερόμενος στον αυριανό αγώνα με την Ένωση τόνισε: «Είναι ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι. Η ΑΕΚ είναι πολύ καλή ομάδα, στοχεύει ψηλά στη φετινή σεζόν, αλλά εμείς θέλουμε πολύ να πάρουμε αυτή τη νίκη για μας και ακόμη περισσότερο για τον κόσμο και φυσικά για να μας βοηθήσει να πάμε ακόμη καλύτερα στο πρωτάθλημα.

Σίγουρα παίζει ρόλο ότι η ΑΕΚ είχε περισσότερο χρόνο για να προετοιμαστεί για το παιχνίδι, αλλά παρόλα αυτά η ένταση είναι ένα από τα βασικά στοιχεία του αγώνα, που θα παίξει πολύ σημαντικό ρόλο στην εξέλιξη του. Θέλουμε να παίξουμε στο δικό μας ρυθμό, θέλουμε να βγάλουμε μεγαλύτερη ένταση από την ΑΕΚ, να σταματήσουμε την καλή λειτουργία που έχει στην επίθεση και να αντιμετωπίσουμε τα βασικά της ατού. 

Σε αυτή την προσπάθεια θα μας βοηθήσει πολύ ο κόσμος. Όπως έγινε και στα δύο ευρωπαϊκά παιχνίδια που είχαμε στην έδρα μας, έτσι και αύριο, πιστεύω ότι ο κόσμος του ΠΑΟΚ και η ατμόσφαιρα που θα δημιουργήσουν μπορεί να μας βοηθήσει. Χρειαζόμαστε αυτή την έξτρα ώθηση που μπορούν να μας δώσουν και για αυτό τους θέλουμε και τους περιμένουμε στο γήπεδο».

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.