Κατσικάς για ΠΑΟΚ - Στεάουα: «Το αποτέλεσμα με αφήνει άφωνο»

Metrosport Team04 Οκτωβρίου 2024

Στο Metropolis 95.5 και στην εκπομπή «Στη Σέντρα» φιλοξενήθηκε ο Γιώργος Κατσικάς, με τον πρώην παίκτη του ΠΑΟΚ καθώς και του Ηρακλή να μιλάει για την εικόνα των ''ασπρόμαυρων'' στη χθεσινή (3/10) αναμέτρηση με αντίπαλο τη Στεάουα Βουκουρεστίου, της οποία υπήρξε ποδοσφαιριστής. Μάλιστα, ο ίδιος έκανε ειδική μνεία στον Ηρακλή για τον οποίο σημείωσε «Είναι μία νέα αρχή μετά από σειρά ετών , με έναν σοβαρό επενδυτή, μπορεί να μην ξεκίνησε τόσο καλά, ωστόσο δεν έχω παρακολουθήσει αναλυτικά παιχνίδια του παρά μόνο στιγμιότυπα , οπότε φαντάζομαι ότι χρειάζεται μία περίοδος ώστε να ''δέσει'' το σύνολο».

Για το ΠΑΟΚ - Στεάουα: «Η αλήθεια είναι ότι δεν περίμενα αυτό το αποτέλεσμα, με άφησε άφωνο το αποτέλεσμα του αγώνα, μπορεί να είναι πρωταθλήτρια Ρουμανίας η Στεάουα, αλλά δεν περίμενα αυτή την εξέλιξη. Ο ΠΑΟΚ μπορεί να είναι καλύτερος ακόμα και από πέρσι έχει ένα πολύ καλό ρόστερ, αλλά με εξέπληξε η εικόνα των Ρουμάνων στο γήπεδο που ήταν καλύτερη από το αναμενόμενο».

Και πρόσθεσε:

 «Περιμένω από τον ΠΑΟΚ να βγάλει τη χημεία που ενδεχομένως του λείπει, αυτό είναι κάτι που ξέρει ο προπονητής και οι συνεργάτες του».

Για την αντικατάσταση του Κουλιεράκη από τον Μιχαηλίδη: 

«Ξέρουμε ότι ο Κουλιεράκης έκανε δύο εντυπωσιακές σεζόν με τον ΠΑΟΚ, από την άλλη πλευρά ο Μιχαηλίδης πέρασε έναν σοβαρό τραυματισμό και για να επανέλθει χρειάζεται έναν χρόνο, ειδικά έχοντας το βάρος του βασικού πάνω του. Λάθη δεν κάνει μόνο όποιος δεν παίζει».

Κλείνοντας τις δηλώσεις του, ο Κατσικάς τόνισε τα εξής:

 «Η λειτουργία της ομάδας είναι το πρώτο και το τελευταίο. Όπως ένας επιθετικός χάσει τετ α τετ θα του πούμε γιατί δεν ευστόχησε, το ίδιο μπορεί να τύχει και στην περίπτωση του αμυντικού που μπορεί να κάνει ένα λάθος που θα στοιχίσει».

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube


Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.