Κατσαβάκης: «ΠΑΟΚ και Άρης πηγαίνουν για νίκη, αλλά βλέπω ισοπαλία»

Metrosport Team27 Σεπτεμβρίου 2024

Το ντέρμπι της Θεσσαλονίκης ανάμεσα σε ΠΑΟΚ και Άρη μπαίνει στο «κάδρο» του ενδιαφέροντος το βράδυ της Κυριακής (29/9) και ο Μάκης Κατσαβάκης εκτίμησε πως η ισοπαλία έχει τον πρώτο λόγο.

Ο ΠΑΟΚ με ευρωπαϊκό παιχνίδι στην Κωνσταντινούπολη κόντρα στην Γαλατάσαραϊ στο Europa League με βαθύ ρόστερ, ο Άρης μετά από το καλύτερο παιχνίδι της χρονιάς ως τώρα, κόντρα στον Ολυμπιακό. Πάντα τα ντέρμπι των δύο ομάδων είναι αμφίρροπα και φέτος προμηνύεται σπουδαίο παιχνίδι στην Τούμπα.

Ο Μάκης Κατσαβάκης μίλησε στο Metropolis 95,5 FM και την εκπομπή «Στη Σέντρα» για το ντέρμπι ανάμεσα στον ΠΑΟΚ και τον Άρη, κρατώντας αποστάσεις και βλέποντας περισσότερο… ισορροπία και ισοπαλία:

«Πρόβλεψη; Γιατί όχι… Νομίζω ότι κάθε αποτέλεσμα μπορεί να έρθει. Και οι δύο ομάδες θα πάνε για τη νίκη, ειδικά ο ΠΑΟΚ για να ρεφάρει από το παιχνίδι της Κωνσταντινούπολης. Διαφωνώ με κάποιους φίλους ότι ο ΠΑΟΚ θα έχει κόπωση. Έχει βαθύ ρόστερ και αυτό είναι το μεγάλο του όπλο. Θα φανεί στη διάρκεια του πρωταθλήματος. Ο ΠΑΟΚ έχει πιο βαθύ ρόστερ απ’ όλους» είπε για τον Δικέφαλο του Βορρά.

Όσον αφορά στον Άρη και την πρόβλεψή του, σχολίασε: «Ο Άρης έκανε από τα καλύτερα παιχνίδια του τα τελευταία χρόνια, αυτό με τον Ολυμπιακό, ήταν θετικός ανασταλτικά, δημιουργικά και είχε διάρκεια στο παιχνίδι του. Το θέμα είναι να μπορέσει να κρατήσει αυτή την απόδοση σε πολλά παιχνίδια. Θα πρέπει αυτό να απασχολήσει τον Άκη Μάντζιο, που είναι εξαιρετικός συνάδελφος. Νομίζω ότι ο Άρης βρήκε τα παιδιά που έφυγαν και τα αντικατέστησε επάξια, ειδικά την τριάδα στο κέντρο και τους πλαϊνούς. Περισσότερο στην ισοπαλία κλείνω στο ντέρμπι…».

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.