Κατσαβάκης: «Δεν είναι εύκολο να χτιστεί ο Άρης και να έχει ανάλογη συγκομιδή»

Metrosport Team24 Οκτωβρίου 2023

Στο Metropolis 95.5 και την εκπομπή «Τρίτο Ημίχρονο» φιλοξενήθηκε ο Έλληνας προπονητής Μάκης Κατσαβάκης και μίλησε για την αναμέτρηση του Άρη με τον Πανσερραϊκό.

Για το τελευταίο διάστημα του αγώνα: «Ο Άρης παρουσίασε τελείως διαφορετική εικόνα. Λες και μπήκε άλλη ομάδα στο γήπεδο ενώ και ο Πανσερραϊκός δεν πήρε κάτι από τις αλλαγές του. Θα μπορούσε ο Άρης να πάρει και σκορ με μεγάλες διαστάσεις. Αν έμενε το 0-0 θα είχε παράπονα».

Για το ότι ο Άρης λειτουργεί δύσκολα χωρίς τον Νταρίντα: «Είναι ένας καταπληκτικός παίκτης αλλά έγινε βαθιά τομή στο δυναμικό του Άρη. Έχει αδειάσει όλη η ομάδα και δεν είναι εύκολο να χτιστεί ομάδα εκ των θεμελίων και να έχει ανάλογη συγκομιδή».

Για το ότι ο Πάμπλο Γκαρσία γύρισε πίσω την ομάδα στο τέλος: «Ο Πανσερραϊκός εκβίαζε από την αρχή το παιχνίδι και αυτό έχει πάντα κόστος. Βγήκανε παίκτες που κρατούσαν μπάλα, χάθηκε η περιφερειακή πίεση, είναι «δαπανηρός» αυτός ο τρόπος παιχνιδιού. Ο ΠΑΟΚ δεν μπορεί να το πάθει αυτό γιατί έχει δυο ισάξιες ενδεκάδες».

Για τον Λορέν Μορόν: «Είναι καλός παίκτης παιχνίδι, με παιχνίδι προσαρμόζεται. Φανταστείτε με έναν Μαντσίνι και έναν Πάλμα θα ήταν πολύ πιο παραγωγικός. Θα σταθώ και στον Παναγίδη που ήταν μια όαση γιατί ο Άρης δεν έχει Έλληνες παίκτες. Ο Πανσερραϊκός ξεκίνησε νίκησε με 7 Έλληνες, είναι παράδειγμα προς μίμηση. Ο Άρης πρέπει να παράξει παιδιά, να τα εμπιστευτεί γιατί είναι μονόδρομος αυτή η διαδικασία».

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.