Κατσαβάκης: «Ευάλωτος ανασταλτικά ο ΠΑΟΚ - Μου άρεσε η εμφάνιση του Άρη»

Metrosport Team21 Αυγούστου 2024

Για τον ΠΑΟΚ, τον Άρη αλλά και τις αναμετρήσεις των υπόλοιπων ελληνικών ομάδων, μίλησε στο Metropolis 95,5 και την εκπομπή «Τρίτο Ημίχρονο», ο πολύπειρος προπονητής, Μάκης Κατσαβάκης.

Αναλυτικά όσα είπε:


Για τον ΠΑΟΚ: «Θεωρώ πως ήταν άδικος ο αποκλεισμός του ΠΑΟΚ. Η αλήθεια είναι πως ο ΠΑΟΚ είναι αρκετά ''ευάλωτος'' ανασταλτικά και έχει αρκετά προβλήματα στην άμυνα. Ειδικότερα, τώρα με τη φυγή του Κουλιεράκη ίσως δημιουργηθούν ανισορροπίες».

Τον Παναθηναϊκό και την ΑΕΚ: «Ήταν αρνητική έκπληξη η εμφάνιση του Παναθηναϊκού και της ΑΕΚ. Η ΑΕΚ παρότι έχει τον ίδιο προπονητή φαίνεται πως θα περάσει μια μεταβατική φάση. Ίσως, επηρέασε η απομάκρυνση του Μελισσανίδη. Ο Παναθηναϊκός από την άλλη δεν βλέπω ότι θα αποκτήσει ρυθμό. Πολλοί παίκτες είναι ντεφορμαρισμένοι».

Τον Άρη: «Εμένα μου άρεσε η εμφάνιση του Άρη απέναντι στον Ατρόμητο. Σε κάποια σημεία ο Άρης, έλεγξε το παιχνίδι και αν δεν γινόταν το λάθος καριέρας του εξαιρετικού κατά τα άλλα Κουέστα θα είχε πάρει άλλο αποτέλεσμα. Επιπλέον, όσο παραμένει ο Μορόν στην ομάδα είναι κάτι πολύ θετικό».

Τον Πανσερραϊκό: «Μου άρεσε ο Πανσερραϊκός. Έχει αρκετούς Έλληνες στο ρόστερ και στάθηκε πολύ καλά μέσα στην Τούμπα. Η δουλειά που έκανε την περσινή σεζόν ο Γκαρσία φαίνεται και θα το εκμεταλλευτεί και ο Μιχάλης Γρηγορίου».

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.