Κατσαρός για Καρδία: «Πέτυχα όλους τους στόχους που έβαλα και αποχωρώ»

Χρήστος Λιάπης11 Απριλίου 2024

Ο ΑΟ Καρδίας αποτελεί ομάδα πρότυπο τα τελευταία χρόνια στην Α1, στηριζόμενος σε παιδιά προερχόμενα από την Κ17 του συλλόγου. 

 Ο πρόεδρος της ομάδας Κώστας Κατσαρός κάνει έναν απολογισμό των 13 ετών που είναι στον σύλλογο και αποκαλύπτει ότι δεν θα συνεχίσει στα ηνία του ΑΟΚ. Αναλυτικά: «Ηταν μια εξαιρετική χρονιά και κύλησε όπως την είχαμε σχεδιάσει με χαμηλό μέσο όρο ηλικίας παικτών. 

Συνεχίζουμε να αναδεικνύουμε παίκτες όπως π.χ. οι γεννηθέντες το 2006 Αρβανίτης και Μπίρδας οι οποίοι έχουν προτάσεις από ομάδες επαγγελματικών κατηγοριών. Συνεχίσαμε το πρότζεκτ όπου παιδιά από την Κ17 πήραν χρόνο συμμετοχής στην πρώτη ομάδα. Αυτό μας το επέτρεψε η είσοδος στα πλει οφ και θα ετοιμαστούμε από τον Μάιο για τη νέα χρονιά, χωρίς εμένα. Εχω δρομολογήσει τη συνέχεια με συνεργάτες μου, που ήταν μαζί μου όλα αυτά τα χρόνια. Προσδιορίζουμε τις εκλογές το δεύτερο 15ημερο του Μαΐου και η ομάδα θα συνεχίσει κανονικά». 

 Για τους λόγους αποχώρησης μετά από 13 χρόνια είπε: «Εχω πετύχει όλους τους στόχους που έχω βάλει, γήπεδο, εγκαταστάσεις, έντεκα χρόνια η ομάδα στη Α1 και Γ’ Εθνική, ανάδειξη παικτών, οργανωμένη ακαδημία, οργανωμένο αθλητικό κέντρο. Πλέον έχω κουραστεί και δεν μπορώ να συνεχίσω άλλο. Είμαι στη διάθεση των ανθρώπων αυτών να τους στηρίξω σε οτιδήποτε αλλά δεν μπορώ να είμαι στην καθημερινότητα της ομάδας». Για τη νέα Α1 είπε: «Ο ένας όμιλος είναι προς τη θετική εξέλιξη και είναι κάτι που επιθυμούμε χρόνια. Θα πορευτεί πάλι η ομάδα με τον ίδιο σχεδιασμό, με νέα παιδιά, το ίδιο πρότζεκτ».


Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.