Καθηγήτρια έκανε σεξ με μαθητή της σε υπό κατασκευή κτίριο!

Metrosport Team08 Οκτωβρίου 2024

Επ' αυτοφώρω συνελήφθη μια 51χρονη καθηγήτρια καλλιτεχνικών να κάνει σεξ με ανήλικο μαθητή της σε υπό κατασκευή οικοδομή.

Σύμφωνα με τα αμερικανικά Μέσα, πρόκειται για την 51χρονη Τζένιφερ Μάσεϊ, μια καθηγήτρια καλλιτεχνικών στο λύκειο Ντάβενπορτ του Τέξας, η οποία συνελήφθη πριν από λίγες ημέρες, καθώς είχε αναπτύξει ερωτικές σχέσεις με μαθητή της.

Μάλιστα, οι αρχές είχαν δεχθεί κλήση από περίοικο για «ύποπτη δραστηριότητα» στην περιοχή Garden Ridge και, συγκεκριμένο στο ακατοίκητο κτίριο, όπου είχε βρει «καταφύγιο» το ζευγάρι.

Η Massey κατηγορήθηκε για ανάρμοστη σχέση μεταξύ εκπαιδευτικού και μαθητή, κακούργημα δευτέρου βαθμού, και κρατείται στη φυλακή της κομητείας Comal, ενώ το σχολείο την έθεσε σε διοικητική άδεια.

«Η περιφέρεια δεν ανέχεται ανάρμοστες σχέσεις μεταξύ καθηγητών και μαθητών. Η διασφάλιση της ασφάλειας και της προστασίας των μαθητών μας είναι η πρώτη μας προτεραιότητα.

Θα συνεχίσουμε να συνεργαζόμαστε πλήρως με τις αστυνομικές αρχές κατά τη διάρκεια της έρευνάς τους», ανακοίνωσε η κομητεία.

 

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.