Καθηγητής έδωσε προγνωστικά και έγινε viral! (vid)

Metrosport Team11 Νοεμβρίου 2023

Τι τελευταίες ώρες κυκλοφορεί ένα βίντεο που δείχνει έναν καθηγητή πανεπιστημίου να δίνει προγνωστικά για τις αναμετρήσεις των ελληνικών ομάδων στην Ευρώπη, με αποτέλεσμα να γίνει viral στο Tik Tok.

Μόλις ο καθηγητής αναφωνεί τον αγώνα της εκάστοτε ομάδας από κάτω γίνεται χαμός από τους φοιτητές, οι οποίοι φωνάζουν τις δικές τους προβλέψεις για τους αγώνες, με τον ίδιο να προσπαθεί να κρατήσει το αυστηρό τους ύφος.

Το πανεπιστήμιο παραμένει άγνωστο, ενώ στα σχόλια του βίντεο αναφέρουν πως ο καθηγητής το έκανε ώστε να χαλαρώσει τους μαθητές τους και να προσθέσει μια ευχάριστη νότα στο μάθημά του.

@clanser Part 2 | Με τον καθηγητή που έκανε μάθημα με προγνωστικά 😂💀☠️ #στοιχηματα #στοιχημα #οπαπ #τσιλικαφενειο #πανεπιστημιο #πανεπιστήμιο #ελληνικοτικτοκ #ελλαδα #greece #gr #γρ #παμακ #απθ #μπεςφοργιουγαμω #μπεςφοργιου #θεσσαλονικη #αθηνα #παντειο #οικονομικο #καποδιστριακο_πανεπιστημιο_αθηνων #πανεπιστημιοπατρων #πανεπιστημιοπειραια #πανεπιστημιοθεσσαλιας #πανεπιστημιοτσεκ #ποβ #pov #διπαε ♬ πρωτότυπος ήχος - maroccain_girl

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.