Κατέθεσε υποψηφιότητα για γερουσιαστής ενώ κρατείται για σωματεμπορία παιδιών!

Metrosport Team11 Οκτωβρίου 2024

Υποψηφιότητα στις εκλογές της Γερουσίας κατέθεσε κρατούμενος πάστορας από τις Φιλιππίνες, ο οποίος καταζητείται στις ΗΠΑ για σεξουαλική εμπορία παιδιών.

Ο λόγος για τον Απόλο Κουίμπολοι, ο οποίος δηλώνει «απεσταλμένος του Θεού», την ώρα που πριν από λίγο καιρό συνελήφθη και κρατείται στη Μανίλα, αντιμετωπίζοντας βαρύτατες κατηγορίες για κακοποίηση παιδιών, σεξουαλική κακοποίηση και εμπορία ανθρώπων.

Κι όλα αυτά την ώρα που δικηγόρος του, που κατέθεσε τα χαρτιά της υποψηφιότητάς του, υποστήριξε ότι το μόνο που επιθυμεί ο Κουίμπολοι είναι να συμμετάσχει στη λύση των προβλημάτων της χώρας.

Μάλιστα, ο 74χρπμπς δεσμεύεται να προωθήσει νόμους που είναι «επικεντρωμένοι στον Θεό, στις Φιλιππίνες και στις Φιλιππίνες», την ώρα που καταζητείται από τις αμερικανικές αρχές για σωρεία κακουργημάτων, μεταξύ των οποίων και αυτό της σεξουαλικής διακίνησης κοριτσιών και γυναικών που εργάζονταν ως προσωπικές βοηθοί.

Αξίζει, βέβαια, να σημειωθεί ότι δεν είναι το πρώτο περιστατικό που λαμβάνει χώρα στις Φιλιππίνες, καθώς το 2022, ο Χοσέ "Τζινγκόι" Εστράντα  κέρδισε μια θέση στη Γερουσία, αν και δικαζόταν για διαφθορά.  

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.