Κατερίνη: Μητσοτάκης σε μαθητές που υποστηρίζουν τον Άρη - «Πάτε για Κύπελλο δηλαδή;»

Metrosport Team17 Μαΐου 2024

Σε μαθητές στην Κατερίνη, την οποία επισκέφτηκε σήμερα (17/5) μίλησε ο Κυριάκος Μητσοτάκης, ο οποίος έκανε -εκ νέου- νύξη σε αθλητικά θέματα. Αυτή τη φορά, επίκεντρο της μεταξύ τους επαφής ήταν ο τελικός κυπέλλου, της ερχόμενης εβδομάδας, όπου ο Άρης αντιμετωπίζει τον Παναθηναϊκό.

Ο κ. Μητσοτάκης ανέφερε στα παιδιά: 

«Ο Άρης μπορεί να πάρει το Κύπελλο».

Ο πρωθυπουργός κάνει περιοδεία σήμερα στη Βόρεια Ελλάδα και συγκεκριμένα σε τρεις νομούς: 

Πιερία, Πέλλα και Ημαθία. 

Στην Πιερία είχε τη δυνατότητα να μιλήσει με μαθητές της Α' Γυμνασίου.

Κάποια στιγμή, ο πρωθυπουργός ρώτησε τα παιδιά τι ομάδα υποστηρίζουν και και όταν εκείνα απάντησαν: «Άρης», ο Κυριάκος Μητσοτάκης, σχολίασε: 

«Πάτε για Κύπελλο δηλαδή;»




Πριν λίγες ημέρες, ο πρωθυπουργός επισκέφθηκε την Αλεξανδρούπολη. Εκεί συνάντησε πιτσιρικάδες με τους οποίους είχε την ευκαιρία να ανοίξει διάλογο.


Ο πρωθυπουργός ρώτησε μια παρέα αγοριών. «Τι ομάδα είστε παιδιά;», με τους πιτσιρικάδες να του απαντούν «ΑΕΚ». Ο Κυριάκος Μητσοτάκης έδειξε να ξαφνιάζεται και η επόμενη ερώτησή του ήταν η εξής: «Πώς το βλέπετε, θα το πάρετε το πρωτάθλημα;», για να απαντήσουν μονολεκτικά «ναι». Τότε ο πρωθυπουργός τους είπε «έχετε καλές πιθανότητες. Μπράβο παιδιά, να είστε καλά», ενώ λίγο πριν φύγει δεν παρέλειψε να βγάλει και μια selfie μαζί τους.

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.