Κατερίνα Σαλακά: Ποια είναι η διάσημη NLP trainer που... «αξίζει»

Metrosport Team08 Ιουλίου 2024

Χιλιάδες ακολούθους έχει συγκεντρώσει στο TikTok η NLP trainer Κατερίνα Σαλακά, που είναι ταυτισμένη στο ευρύ κοινό με τις έννοιες της θετικής ενέργειας και της αισιοδοξίας.

Η NLP trainer έγινε γνωστή μέσω των social media, καθώς ο προσωπικός της λογαριασμός στο TikTok πλέον μετρά περισσότερους από 19.000 ακόλουθους, με κάθε της ανάρτηση να συγκεντρώνει χιλιάδες likes και σχόλια.

Η Κατερίνα Σαλακά προωθεί τα σεμινάρια που πραγματοποιεί, δίνοντας παράλληλα συμβουλές σε όσους θέλουν να αποκτήσουν αυτοπεποίθηση, να επιτύχουν στον τομέα που τους ενδιαφέρει και να αποκτήσουν μία διαφορετική στάση προς τη ζωή.

Μάλιστα, η trainer του Νευρογλωσσικού Προγραμματισμού ανέφερε πως λέγοντας «αξίζω» αρκετές φορές, ενισχύουμε την αυτοπεποίθησή μας και δημιουργούμε μία καλύτερη αυτοεικόνα.

Η Κατερίνα Σαλακά εκπαιδεύτηκε στο Tokyo στο Nippon Kokusai Kanko Kaihatsu Center (Japan National Center for Tourism Development) και πήρε μέρος στο έργο της τουριστικής ανάπτυξης του Βιετνάμ και του Λάος, ενώ είναι πτυχιούχος της σχολής ξεναγών της Ελλάδος με προσανατολισμό στην Αρχαιολογία και την Ιστορία.

Σε παλαιότερη συνέντευξή της έχει δηλώσει ότι τα λάθη που έχει κάνει στα παρελθόν, αλλά και οι δυσκολίες που αντιμετώπισε, την οδήγησαν στον δρόμο του NLP, που πραγματοποιεί εδώ και πολλά χρόνια, έχοντας ως στόχο ζωής να βοηθά όσο πιο πολλούς ανθρώπους μπορεί.


Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.