Κατερίνα Καινούργιου :Το σχόλιο της για την τοποθέτηση του Θέμη Αδαμαντίδη πάνω στην υπόθεση Λύτρα

Metrosport Team20 Ιουνίου 2024

Η εκπομπή Super Κατερίνα συνάντησε τον Θέμη Αδαμαντίδη και ζήτησε την άποψή του για την υπόθεση Λύτρα. Ο τραγουδιστής προχώρησε σε μερικές οριακές δηλώσεις τις οποίες η Κατερίνα Καινούργιου σχολίασε στη συνέχεια με δριμύ τρόπο. 

Ο Θέμης Αδαμαντίδης σημείωσε: «Εγώ δεν θα ήθελα να δηλώσω και να πω κάτι για αυτό το θέμα, αλλά επειδή μπορεί να θεωρηθεί η άρνησή μου κάπως αρνητική στο πρόσωπό του. Για αυτόν τον λόγο θα πω δύο λέξεις και μόνο. Καταλαβαίνω ότι όλα τα ζευγάρια έχουν δύσκολες στιγμές κι ήταν μια άτυχη στιγμή. Δεν μπορεί να μην υπάρχει αγάπη μεταξύ τους. Το αποτέλεσμα από ό,τι φαίνεται είχε λίγη υπερβολή στην εκδήλωση του πάθους, αλλά πιστεύω ότι υπάρχει αγάπη κι ελπίζω να τελειώσει αίσια και να είναι πάλι καλά και μαζί. Για τα παιδιά και για αυτούς. Μπορεί να βγεις εκτός ελέγχου και να μην το θες πραγματικά». 

«Μισό λεπτό. Να διευκρινίσω πως ο λόγος που πήγαμε να ρωτήσουμε τον κ. Αδαμαντίδη, ήταν επειδή ήταν αντίδικοι κι εκείνος τότε υπερασπιζόταν το θύμα στη δική του υπόθεση. Από εκεί και πέρα εγώ ντρέπομαι με αυτό που άκουσα. Έχει αντιληφθεί τι έχει γίνει;», σχολίασε η Κατερίνα Καινούργιου.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.